Sayfa 913/1005 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    daha öncekilerdede aynısı oldu bankalar önceden belirli kişilere rakamları giriyorlar. önemli bir kısmı bitirilince sistemi açıyorlar göstermelik 3-5 kişiye veriyorlar ve limitler bitti diyip sistemi kapatıyorlar. isteyen daha önceki kgf lerin akibetini araştırsın. o zamand atıpkı bunun aynısı olduydu.
    Yanlış biliyorsun Ayhan başkanım geçen sefer çok yanlış kullanımlar olduğu için bu sefer işi çok sıkı tutuyorlar. Lütfen iyice araştırın.O zaman 3-5 kişi mi aldı yapma etme millet alıp alıp işine yatırmadı o paraları en başta da iktidara yakın olanlar. Hala o yanlıştan kaynaklanan bir miktar enflasyonunda bedelini hep beraber ödüyoruz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yanlış biliyorsun Ayhan başkanım geçen sefer çok yanlış kullanımlar olduğu için bu sefer işi çok sıkı tutuyorlar. O zaman 3-5 kişi mi aldı yapma etme millet alıp alıp işine yatırmadı o paraları en başta da iktidara yakın olanlar.
    yazdığımı dikkatli oku 3-5 kişiye verdiler mi diyorum
    aynen dediğim gibi oldu
    alanlar ö dönemde tamamını dövize gömdü
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    3s
    Nefes Kobi kredisi ile alakalı ek'te gördüğünüz tipte şikayetler var

Eğer, bunların sayısı çok ve doğru ise, yine mi bu kgf ler eş, dost, tanıdığa gidiyor diye soru işareti yaratır doğrusu?
    @itokurumsal

@KGFTurkiye
    Alıntı
    ibrahim
    @yorumsuzhayat2
    ·
    3s
    @iriscibre iris hanım merhabalar. nefes 2025 kredisinde biz kobi lere hayal kırıklığı yaşattılar. ilk gün bankalar haberimiz yok dediler 2. gün limit bitti veremeyiz dediler. @akbank hazırda bekleyenlere verdik dedi. “hazırda beklemek†ne demek! lütfen sesimizi duyurur musunuz?
    Halk bankasi subesindeydim dun sube im tum butcesi 3.5 milyonmus

Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Halk bankasi subesindeydim dun sube im tum butcesi 3.5 milyonmus
    zaten öyle yapıyorlar
    şube limiti var bölge limiti var genel müdürlük limiti var şubelerin önüne birer kemik atıyorlar. bölgeler kurumsal şubeler ve genel müdürlük ana kaynağın dağıtımını yapıyor
    sonra şubelerin önündeki kemiği ortaya çıkarıyorlar. ilk atlayanlar hedefi vuranlar kalan kemiği bölüşüyor. budu genel müdürlükten bölgelerden ve kurumsal şubelerden tahsisli kredi alanlar yiyor.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yazdığımı dikkatli oku 3-5 kişiye verdiler mi diyorum
    aynen dediğim gibi oldu
    alanlar ö dönemde tamamını dövize gömdü
    Evet yanlış anlamışım aksiyonda. Döviz değil sadece arsa villa pahalı spor araba aldılar. çoğunluk işine yatırmadı o parayı.Geçen sefer gibi olmaz başkanım bu sefer rahat ol. Ayhan başkan o dediklerinde zaten para var öyle yaparlarsa bu sefer para gerçekten ihtiyacı olanlara gitmez. Bu sefer yemez yani o işler. O zaman mesela işçimin maaşını ödeyemedim diyen aldı parayı bu sefer belge getir kardeşim diyorlar.

Ha benim bildiğim bu şimdilik olurda geçen sefer ki gibi olursa benim kulağıma eninde sonunda gelir o zaman burada paylaşırım hepinizden de fazla eleştiririm. Ama bu sefer zor o işler geçen sefer gibi olmaz. Çünkü ekonomi hiç kaldıracak durumda değil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Evet yanlış anlamışım aksiyonda. Döviz değil sadece arsa villa pahalı spor araba aldılar. çoğunluk işine yatırmadı o parayı.Geçen sefer gibi olmaz başkanım bu sefer rahat ol.
    Nasıl biliyorsun öyle olmayacağını?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Evet yanlış anlamışım aksiyonda. Döviz değil sadece arsa villa pahalı spor araba aldılar. çoğunluk işine yatırmadı o parayı.Geçen sefer gibi olmaz başkanım bu sefer rahat ol.
    şu anda aynısını yapıyorlar
    banka müdürü arkadaşlarım var
    dün 2. telefon ticareti yapan bir arkadaş aradı
    eşimi halen çalışıyor biliyor
    benden krediye yardımcı olmamı istedi
    şubeye gitmiş bizim limitimiz bitti demişler
    banada kredi verdirebilirisin dedi.
    bir önceki kredinin aynısı oldu şubeler müşterilerinin önüne konan kemiği paylaştırmaya çalışıyor. toplasan 14 kişiye yetmez limitleri. geriye kalanlar avucunu yalar genel müdürlükten kurumsal şubelerden ve bölgeden dağıtılır krediler
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Nasıl biliyorsun öyle olmayacağını?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    aynısı oluyor dünden beri arayan arayana
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 913/1005 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız