Sayfa 957/1000 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Şu floodu okur musunuz, biraz uzun ama okumaya değer, özellikle ilk gazete kupurundeki ifadeler şimdi yine kulaklarimda yankılandı, değişen hiçbir şey olmamış, aynı tarz devam, yalnız korkunç bir sürec, ülkemiz umarım bu darbogazdan çıkar ve umarım bir daha böyle kötü bir dönem yasamayiz ,sadece gazete kupürlerinde kalır bu tür şeyler,ülke olarak geldiğimiz durum çok kötü.

https://twitter.com/GunlukArsiv/stat...134791169?s=20

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben de halk tipi çözüm önerdim zaten. 5lt saf nitrik asit 20TL, 5 lt'nin (1.5-2 lt de hidroklorik asit ekleyerek) içine 1-2 kg altını bırakın sabaha komple elma suyuna dönüşür. Daha sonra elmalı maden suyu şişelerine doldurun. Ama kimse yanlışlıkla içmesin tabii.

https://urun.gittigidiyor.com/kozmet...5-lt-424657833
    Bu koyulaşır gibi oldu. Altını mı çok olduki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hırsızlık tecrubesi olanda çokmuş
    Abi burası Türkiye, bu ülkede ticari yaşam birbirini çarpmak ve birbirinin hakkını yiyebilmek üzerinedir. Hırsız olmasan bile hırsızlık sanatı üzerine kitap yazacak kadar bilgi birikimi kendiliğinden edinilir.

Bi hırsızdan korunmak için bu kadar fikir geldi bak şimdi galerici, müteahhit gibi bir laf atsan ortaya , ansiklopedi çıkar.

Bir meslek daha var adını dahi anmaya korkuyorum . Demicem.

Altin simsarları altın hırsizları altın yeddi eminleri basmış topiği yürüyün dolarcilar bizde altın topiğini basalım
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Biz o işi Güneysu ' ya verdik dostum, Allah razı olsun paramızı pulumuza göz gulak oluverecek.
    Rakı sofrasında ezer onları
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by gaysarorak Yazıyı Oku

Dimitris bunu beğendi.

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Evet bu yüzden de her bankaya en fazla 50 bin liralik altın yahut döviz koymak lazım galiba banka batışını izleyeceğimiz bir senaryoda fiyatlar iki katına çıkacaktır en az .
    Zenginlerin işi yine zor , ne çilesi varmış arkadaş bu zenginlerin. Her bankaya her aile ferdi için para koysan bile ne kadar tutar ki anca üç beş milyoncuk.
    O kadar zenginse o paralar bakalım hangi adaya ucmustur, zengine bir şey olmaz gariban arkasını kollasin.

8.  Alıntı Originally Posted by gaysarorak Yazıyı Oku

Ne kadar ekmek, o kadar köfte.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 957/1000 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •