Sayfa 987/1003 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1. Bunlar 3 günlük getiri 1/3 gunluk

2.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    [bu iş nasıl oluyor cuma yüksek getiri bekliyorduk persembeden, bugün gelen cumanin kapanışı
    2yil.0.99 5 yil.1.47 10 yıl 1.37
    düşüşe göre bugün gelen oranlar normal v
    Cuma günü persembeden gelende eksiklik var bunuanlayamiyorum. Mesela yot içinde hisse flan varQUOTEEE=Midichlorian;6970674]TBT ve GUV cuma günü vermediği faiz indirimi getirisini bugün vermiş.

+1,31 ve 1,07
    [/QUOTE]

seans kapanış faiz oranlarına bakarsanız hatalı beklentiye girersiniz ,ağırlıklı ortalama faizi dikkate alırsanız daha isabetli olur

5 yıllık ve 10 yıllık yükselmiş

4. Saat 14 deki oranları dikkate alıp hata ediyorum . Ağırlıklı ortalama oranı nasıl takip ederim.seans kapanış faiz oranlarına bakarsanız hatalı beklentiye girersiniz ,ağırlıklı ortalama faizi dikkate alırsanız daha isabetli olur[/QUOTE]

Alıntı Originally Posted by Mavideniz35 Yazıyı Oku
    Kedinin fare ile oynaması gibi bakalım sonu nereye varacak.. Yetki de etki de onlarda ..
    yetmez 15 stopaj 5 kdv 5 otv olsun
    hatta beyanname verilsin mart ayinda gelir vergisi olsun mukelleflere
    way ki way
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. Stopajsız ZBJ bugün de 60,3 vermiş.

7.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Saat 14 deki oranları dikkate alıp hata ediyorum . Ağırlıklı ortalama oranı nasıl takip ederim.

seans kapanış faiz oranlarına bakarsanız hatalı beklentiye girersiniz ,ağırlıklı ortalama faizi dikkate alırsanız daha isabetli olur
    [/QUOTE]
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...alar/sgmk.aspx
    her tahvil/bononun işlem miktarlarını ve ağırlıklı ortalama faizlerini verdiğim linkte görebilirsiniz

8. Kolay gelsin herkese. 2 milyon tl portföy Nereye koysam iyidir sizce. Ing de günlük hesapta 49 tan duruyor. Oda bir kaç gün sonra düşecekmiş. Biraz ppz aldım biraz da fit diye bir fon denemek için. Fit daha hesaba geçmedi dün aldım. Fonlar mevduata göre daha güzel sanki Ama satınca stopaj kesilecek sanırım

Sayfa 987/1003 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •