insan, kendi insanlığını unutup diğer insanları hor görme aşağılama dışlama derdine düştüğünden beri bu memleket çekilmez oldu.
sevmek değil ama saygı duyma zorunluluğunu kaybettik. şu hale bak kendilerini, asgari maaş ile geçinmeye çalışanları sırf seçimlerinden dolayı hor görmekten aşağılamaktan alamayanlar var.
işte sırf bu yüzden, bu asgari ücretle geçinenler, buna mahkum bırakan mevcut iktidarı bu yüzden kaybetmek istemiyorlar, kaybettikleri anda zaten kaybolmuş maddi varlıklarının yanında bir de manevi kayıp yaşamak istemiyorlar.
Kim yaptı acaba bunu ? Ülkeyi tam ortadan % 50-50 bölen biri olabilir mi söylemleriyle, eylemleriyle ? TV de kendisine oy vermeyenleri nasıl nitelendiriyor duymuyor musunuz ?
Ben bir kesimi övmüyorum,onlara toplumda ayrıcalık istemiyorum...
Sadece açlık sınırında geçinmek zorunda olanların, 2020 tl si gözüne batarsa, benimde senin bankadaki paraların gözüme batar...
Asgari ücretlinin maaşı çoksa,bende senin stopaj/vergi dilimin düşük derim
Bende senin bankadaki (belli bir miktarın üzerindeki) parandan ek/gelir vergisi alınsın isterim....
Siz asgari ücretlinin geliri ile uğraşmayın başlıkta, bende sizin bankadaki paranızla..
ANLAŞTIK MI?
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri