9 milyon asgari ücret ve altýnda çalýýþýyormuþ
9 milyon asgari ücret ve altýnda çalýýþýyormuþ
bir halt olacaðý yok.
Memura bak !
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
A Haber, BÝM'i 'fýrsatçýlýk'la suçladý, BÝM 'yargýya gidiyoruz' yanýtý verdi
https://twitter.com/ahval_tr/status/1104749806977724416
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýstanbul Ýkitelli’de babasýnýn arabasýna binen 13 yaþlarýnda bir çocuk, direksiyon hakimiyetini kaybedince mahalleyi birbirine kattý. Yaþanan feci olayda 4 kiþi yaralanýrken, 10 araçta maddi hasar meydana geldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adana’da kendisine para vermeyen bir kiþi üvey babasýnýn kafasýna ekmek býçaðý sapladý. Olay yerine gelen saðlýk ekipleri, kafasýnda ekmek býçaðý saðlý olan Kenan Mesut S.’yi Seyhan Devlet Hastanesine kaldýrdý. Þahsýn durumunun aðýr olduðu öðrenildi. Üvey cocuk kayýp
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Beþiktaþ - Atiker Konyaspor macinda taraftar "Þenol Güneþ, Beþiktaþ nerede?" "Þenol istifa" ve "Yönetim istifa" þeklinde tezahürat yapýyor
Yer Ýmleri