Hala anlýyamadýlar havanda su dövdüklerini,sen ordunu Ergenekon ve düzmece darbeylen zayýflat çýk meydan oku,ossuruktan teyyare,selam söyle o yâre onlarýnki,18 adayý yunanlar kendilerine geçirdi ses yok,Kýbrýsý Rumlara vermeye kalktýlar Rumlarýn sayesinde birleþmeyiz dedi Kýbrýs kurtuldu,Suriye sýnýrýndaki mayýnlý arazi beleþ Ýsraile verilmeye kalktýlar CHP mahkeme kararý ile durdurdu,Süleyman Þah türbesi apar topar ÝÞÝD'DEN korkuda kaçýrdýlar,korkudan garantörlük hakkýn olan Kýbrýs sularýnda petrol,gaz sondaji yapamýyorsun,çok uluslu þiketler ise orada cirit atýyor,yani nerden bakarsan bu iktidar yüzünden herþey elinde kalýyor.
*TBB/AYDIN: TL SWAP FAÝZLERÝNÝN YÜKSELMESÝNÝN ANA NEDENÝ YABANCILARIN DÖVÝZ ALMAK ÝÇÝN TL BULAMAMASIDIR-NTV
hahahhahaa e hani bankalar vermemezlik etmiyordu
bir halt olacaðý yok.
Erdoðan: Kandil'de kaçacak delik arýyorlar. Oraya kadar Mehmetlerimiz tanklarýyla F-16'larý ile yürüdü, yürüyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri