JPMorgan: Türk bankalarý piyasadaki TL arzýný kýsacak þekilde pozisyon alýyor. Geleneksel olmayan bu müdahaleler oyun alanýmýzý daraltýyor. O nedenle Türkiye'deki aðýrlýðýmýzý azaltýyoruz.
JPMorgan: Türk bankalarý piyasadaki TL arzýný kýsacak þekilde pozisyon alýyor. Geleneksel olmayan bu müdahaleler oyun alanýmýzý daraltýyor. O nedenle Türkiye'deki aðýrlýðýmýzý azaltýyoruz.
bir halt olacaðý yok.
Farklý resimleri .gif formatýnda hareketli olarak birleþtirebilirsiniz.
Forum Kurallarý
Hayat bazen çok cimridir.
Ýnsanýn yeni bir duygu tatmaksýzýn günler, haftalar, aylar hatta yýllar geçirdiði olur.
SPK Bülteni :
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=20
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bilgi :
23 Nisan Salý Resmi Tatil olmasý sebebiyle seans yapýlmayacaktýr. 19 Nisan 2019 Cuma tarihli iþlemlerin takasý 24 Nisan 2019 Çarþamba tarihinde gerçekleþtirilecektir.
22 Nisan 2019 Pazartesi tarihli iþlemlerin takasý 25 Nisan Perþembe 2019 tarihinde gerçekleþtirilecektir
Vadeli Ýþlemler Opsiyon Piyasasý'nda ise 23 Nisan 2019 Salý tarihinde takas/teslimat iþlemleri gerçekleþtirilmeyecektir
Ayrýca :
Ayrýca : 18 Nisan Cuma ABD Nasdaq ve New York Borsalarý, Almanya Frankfurt Borsasý, Arjantin Buenos Aires Borsasý, Avustralya Sidney Borsasý, Brezilya Sao Paulo Borsasý, Belçika Brüksel Borsasý, Fransa Paris Borsasý, Güney Afrika Johannesburg Borsasý, Hollanda Amsterdam Borsasý, Hong Kong Borsasý, Ýngiltere Londra Borsasý, Ýspanya Madrid Borsasý, Ýsviçre Borsasý, Ýtalya Milano Borsasý, Yunanistan Atina Borsasý 'Kutsal Cuma' nedeniyle kapalý olacak.
Foreks piyasasýnda Altýn, Gümüþ, Petrol gibi ürünler 19 Nisan Cuma günü iþlem görmeyecektir. Pariteler iþlem görmeye devam edecektir. (Açýk olacak foreks iþlemlerinde Piyasa Likiditesi düþük olacaðýndan yaþanacak fiyat hareketlerine dikkat edilmelidir)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri