Adana merkezli 33 ilde, FETÖ/PDY'nin askeri yapýlanmasýna yönelik soruþturma kapsamýnda 41'i aktif görevde 51 þüpheli hakkýnda gözaltý kararý verildi.
Adana merkezli 33 ilde, FETÖ/PDY'nin askeri yapýlanmasýna yönelik soruþturma kapsamýnda 41'i aktif görevde 51 þüpheli hakkýnda gözaltý kararý verildi.
bir halt olacaðý yok.
Ýngiltere Baþbakaný Theresa May, Brexit anlaþmasýnýn onaylanmasý durumunda istifaya hazýr olduðunu duyurdu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ceyhan Limaný'nda BTC Terminalinde bekleyen tanker bulunmuyor. 8 tanker Ceyhan'a doðru yol alýyor.
erken giden alýr benzini![]()
bir halt olacaðý yok.
Þýrnak'ýn Cizre ilçesinde, yoðun yaðýþ sonrasý oluþan sele kapýlan bir araçtaki 2 kiþi hayatýný kaybetti.
bir halt olacaðý yok.
MARDÝN'de lokanta iþleten Murat Bozdað, hesap ödeme sýrasýnda yaþanan tartýþmalarýn önüne geçmek için müþterilerinin, tanýdýklarýnýn oturduðu masalarýn hesabýný ödemesine yasak getirdi. Bozdað, bu uygulamayý ortadan kaldýrmak istediklerini belirterek, "Bir arkadaþýmýz yanýmýza çay içmeye gelmiþti tanýdýklarýnýn da hesabýný ödemek zorunda kaldý. Bir çay içmeye geldi, 600 lira hesap ödedi" dedi.
bir halt olacaðý yok.
Ýþ kadýný Leyla Alaton, "Cumhurbaþkanýmýzý son derece feminist buluyorum. Bunu çevresindeki kadýnlara bakarak da görebilirsiniz. Eþi Emine Haným; son derece güçlü, ne istediðini bilen, kararlý bir rol model kadýnlarýmýz için. Kýzlarý da öyle. Hepsi çok iyi eðitimli, güçlü, çalýþan ve üreten kadýnlar" dedi.
bir halt olacaðý yok.
KONYA'nýn Cihanbeyli ilçesinde 2017 yýlýnda 1,5 saat içinde 4 ayrý evdeki 5 akrabasýný, namlusunun ucunu kýsalttýðý ve domuz kurþunu kullandýðý tek kýrma tabir edilen tüfekle öldüren Atýlgan Kümür'in (31), Konya 1'inci Aðýr Ceza Mahkemesi'nde 'aðýrlaþtýrýlmýþ ömür boyu hapis' istemiyle yargýlanmasýna baþlandý. Savunmasýnda kendisinin Amerika Birleþik Devleti ajaný olduðun ileri süren Kümür, "Bana emir geldi. 'Vur' dediler, vurdum. Birkaç kiþiyi daha öldürecektim. Fakat acýktým" dedi. Gözaltýna alýndýðýnda da benzer ifadeler kullanan Kümür'ün, akýl saðlýðýnýn yerinde olduðu yönünde rapor verilmiþti.
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri