AKP'nin YSK ya yapmýþ olduðu iptal baþvurusu reddedilecektir.
Baþvuru süresinden önce yapýlmýþtýr.Yasal süre takip edilmemiþtir.
Dilekçelerinde de neden yasal süre öncesinde baþvurduklarýna dair bir bilgi de belirtilmemiþ.Hadi kabul edilip incelenmeye baþladý diyelim+
2-Dilekçenin tamamý seçimin hemen ertesinde tüm ilçeler de maddi hatalara yaptýklarý itirazlarýn tekrarýdýr.
Bu maddi hatalarýn tamamý YSK sisteminde düzeltildi.
Bu maddi hatalar her seçimde ne yazýk ki yaþanýyor ve hemen düzeltiliyor.+++
https://twitter.com/AgirelMurat/stat...90929118285825
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Þimdi de Ekrem Ýmamoðlu almýyor.
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Birde benden tarýmda da holding olduk iyimi?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
17:30 Türkiye Varlýk Fonu A.Þ. Yönetim Kurulu Toplantýsý gerçekleþtirilecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
AHaber : Ýl Seçim Kurulu'ndan tepki çeken karar! AK Parti'nin itirazý sonuçlanmadan mazbata Ýmamoðlu'na veriliyor
Ibb'deki devir teslimin saat 18'de yapýlmasý öngörülüyor-habertürk
Yer Ýmleri