“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
yayla seni takip eden yok bense zamanýnda senden zarar etmiþtim ( azda olsa) artýk tabiri caizse köprüler yapýldý altýndan çok sular geçti seni elinde tutanýn ise en az maliyeti 4 civarýdýr. senin de artýk zamanýnýn geldiðini düþünmekteyim. Þahsi düþüncemdir. es kaza hisseyi bilmeyenler bu yazýya hiç aldanýp dalmasýn. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Doðru diyorsun maliyetleri en az 4
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Uzun süredir C grubundasýn !!! gözlerden uzaksýn !!! kademeler bomboþ !! maliyetinin hala neden altýnda tahtayý tutmaya devam ediyorsun ? birileri dökülsün diye senelerdir bekliyorsun ama o mal sana gelmez artýk maliyetinin üzerine çýkmalýsýn orada oyalan biraz nasýl mal geliyor... yatýrým tavsiyesi deðildir. ayrýca C grubundan geri dönüþünde olmalý bu beklenti içinde fazla vaktin kalmadý...
15-08-2017, 09:40 #90 mycoolmen mycoolmen þu an forumda
Üye
Duhul
Mar 2017
Gönderi
43
yayla seni takip eden yok bense zamanýnda senden zarar etmiþtim ( azda olsa) artýk tabiri caizse köprüler yapýldý altýndan çok sular geçti seni elinde tutanýn ise en az maliyeti 4 civarýdýr. senin de artýk zamanýnýn geldiðini düþünmekteyim. Þahsi düþüncemdir. es kaza hisseyi bilmeyenler bu yazýya hiç aldanýp dalmasýn. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
yayla.png
Bu yazýyý yazalý 4 ay bile olmadý hisse ozamanlar 2.30 civarý idi yanlýþ hatýrlamýyorsam ters algý yapýp çýkaracaklarýna hisseyi iyice düþürdüler.. zamaným doldu hisseden zararsýz çýkmak zorunda kaldým zengin edecek bir param yok sorun deðil sadece sabýrýn ne olduðunu birkez daha tecrube edindim. lazým olan bir para olduðu için vedalasmak zorunda kaldým. yazý sizi etkilemesin karý buldummu alýp kaçacaksýn. benim sadece tahminim en az 5 üzerinden bölüneceðidir. þahsi fikrim elbette. herkese bol kazançlar dilerim.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alýcýlý bir seyirle baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açýlýþ deðerine iliþkin medyan
tahmin +128 olurken, ortalama tahmin +72 olarak gerçekleþti.
Foreks'in 28 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +890 puan olurken, en düþük beklenti -680 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan analistlerin 9'u negatif, 19'u pozitif açýlýþ
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katýlmak isteyen yatýrým uzmanlarý
[email protected] adresine baþvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : +128
Ortalama : +72
Maksimum : +890
Minimum : -680
Katýlýmcý: 28
patron 150.000 lotuna talibimmm 2.50 den
Yer Ýmleri