-
Erdoğan : 29 Mayıs cuma gününden itibaren camiler ibadete açılıyor . Bir süre sadece cemaatle ögle ve ikindi vakti namaz kılınacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
Egeli
Abi geçen bim’e gittim. Kapıda maksimum 22 kişi diyordu. Biz o mağazada hiç 22 kişiyi bir arada görmedik. Üstelik 22 kişinin 1,5 metre arayla durması teorik olarak mümkün değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapıda eleman koymuyorlar mu burada hep var kapıyı kilitleyip açıyorlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Erdoğan: Ülkemden yurt dışına döviz kaçıranlarla ilgili asla merhametimiz olmayacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
apocalyptica
En mantiklisi A şıkkı olur bana göre, bizim millet suyunu cikarmayi sever, simdi sitede butun cocuklar sokakta, yasak kalkti mi cocuklarla ilgili?
Bahsi kazandim rakimi isterim.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Kapıda eleman koymuyorlar mu burada hep var kapıyı kilitleyip açıyorlar
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
22 kişi zaten o bime hiç bir arada gelmedi. Gelse de o mağazada nasıl milleti 1,5 metre arayla tutacan bu ikea değilki millet kafasına göre takılıyor.
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan : Milletvekili pazarı kurmaktan , teror örgütleri ile ittifaka her turku kepazelegi sergileyenler icin yolun sonu görülmüştür
Erdoğan : Ülkenin ortak değerlerini istismar edenleri foyaları birer birer oraya çıkıyor
Çok güzel tarif etmiş..
Hadi inşallah tarihin çöplüğüne gömülürler o kişiler.
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan: Ülkemden yurt dışına döviz kaçıranlarla ilgili asla merhametimiz olmayacaktır
Buradan gidenin gittiğini varsayabilir miyiz.
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
MedwiG
Erdoğan: Eğitim öğretim yılını sona erdirme kararı aldık
Uzaktan yok mu şimdi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri