Endex in düþüþünün hýzlanmasýnýn extra bir nedeni varmý? Bilgisi olan varmý?
Endex in düþüþünün hýzlanmasýnýn extra bir nedeni varmý? Bilgisi olan varmý?
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
dünya geneli endeksler düzeltmeye girdi görünen o...biz diðer endekslere göre biraz daha pirimliydik..bakalým nerelerden dönecek..
Yabancýlar para babalarý sözde krizi çýkacaðýný biliyorlardý. Neyseki uzun vade ile girdik.
MI 8 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
YTD.
O deðilde bu spekler artýk hiçmi yukarýdan maliyetlenmeyecek? Mesela þu durumda yukarý yapýp oradan aþaðý silkelese sýrmalarýmý dökülür. ?! Yani ne kadar bencil oldular.! Resmen ,ben fazla dan para verip kaðýt almam der gibiler. Ancak düþeni kaparým diyorlar. Fazla para derken daha sonradan onunda üstüne satmak üzere demek istiyorum. Hayrýna kaðýt alsýnlar demiyorum.
EDÝT: pardon 10 dk önce endex 2.59 ekside idi. 10 dk da eksi 3.50 olmuþ. Bu yüzden bu iletim ana fikir olarak terse düþtu biraz.
Tam bizim speklerin havasý hiç þaþýrtmýyorlar! Yatýrýmcýnýn lehine bir boþaltma süreci var baþka lehine olan bir belirti, veri bile yok. ! Gerçi endex böyle çakýlýrken ters gibi olacak ama bir hafta da kazandýðýmýzý bir günde geri verdik.. ! Bu kaðýt endexe raðmen böyle olmamalý. Ama maalesef oluyor iþte.
Bu günde para çýkýþý olurmu acaba? Eðer epey bir olursa artýk bence veri takip etmeye gerek kalmaz !
Yer Ýmleri