Sývamanýn haddi hesabý yok.
Sývamanýn haddi hesabý yok.
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
TCMB/Kavcýoðlu: Artan rezervler TCMB'nin gücünü gösteriyor
TCMB/Kavcýoðlu: Döviz kuru dünyadaki geliþmeler, ABD Dolarý'nýn güçlü geliþimi etkiliyor, biz de bu anlamda çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz, inþallah her þey daha güzel olacak
TCMB/Kavcýoðlu: Spekülasyonlara gerek yok, bizlere sorulduðunda biz gereken cevabý veriyoruz
TCMB/Kavcýoðlu: (PPK Üyelerinin görevden alýnmasý) Bir kýsmý kendi bir kýsmý bizim tercihimiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB/Kavcýoðlu: Herhangi bir problem yok, karþýlýklý görüþ alýþveriþi yapýldý, biz Merkez Bankasý'ný ve yaptýklarýný anlattýk, kafalarýnda soru olmasý durumunda her zaman bizi arayabileceklerini, her türlü bilgiyi verebileceðimizi ifade ettik
TCMB/Kavcýoðlu: TCMB yýllardýr faiz indiriyor, faiz artýrýyor, yýllardýr bu arkadaþlar görev yapýyor, bir þey çýkarmak için yorumlar doðru deðil
TCMB/Kavcýoðlu: (TCMB'ye eleþtiriler) Herkesten saðduyu bekliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TCMB/Kavcýoðlu: (Bu ayki faiz kararý) Tüm geliþmeleri analiz ederek bir karar vereceðiz
TCMB/Kavcýoðlu: Teknik olarak ve tüm geliþmeleri dikkate alarak çalýþmalarýmýzý alýyoruz, 21 Ekim'de en doðru kararý vereceðimizden kimsenin þüphesi olmasýn
TCMB/Kavcýoðlu: Görevden almalarýn altýnda bir þey aramak doðru deðil
Kurdaki yükseliþ ne olacak diye soruyorlar , cevap yok. Yargýlanacaksýnýz
Yer Ýmleri