Dogru. Benim hissem 100 kat gitse birak laf soylemeyi, gelip tekmelesen "ne yapiyon kardes" demem. "Pardon onundeymisim" derim, parami saymaya devam ederim.
Tüketici Fiyat Endeksi, Kasým 2022
Tüketici fiyat endeksi ( TÜFE ) yýllýk %84,39, aylýk %2,88 oldu.
Devletin açýkladýðý enflasyona bakan mý var açýklasa ne olur açýklamasa ne olur...
%1-2 arttý der geçer...
Tamamen GÜVENÝLÝRLÝÐÝNÝ yitiren bir kurum yetkilileri bu hale getirmek için baya çabaladý sonunda baþardý sonrasýnda Ülkeye ne gibi hasar vereceði kimsenin umurunda deðil maalesef...
He bu arada Koskoca devler yalan mý söyler?
![]()
günaydýn iyi haftalar
günaydýn arkadaþlar
güzel bir hafta dileklerimle
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ýstanbul Bostanýn da Güneþ Çarpmalarý devam ediyor..!!
Yeo,odas,manas,zoren,smartg,huner,karye,gesan,gvin d..Kýrmýzýlar içinde yakýyor cepleri..!!
Bakan Nebati : Kasým ayýnda enflasyon hýz keserek yüzde 84,39’a, yurtiçi üretici fiyat endeksi (YÝ-ÜFE) de yýllýk bazda yüzde 157,69’dan yüzde 136,02’ye gerilemiþtir.
Nebati : Daha önce de çeþitli mecralarda ifade ettiðimiz üzere, beklenmedik bir küresel geliþme olmadýkça enflasyonda zirveyi geride býrakarak düþüþ trendine girmiþ bulunuyoruz.
Nebati : Bu geliþmede, uluslararasý emtia fiyatlarýnýn nispeten sakin seyri ile küresel koþullardaki bazý iyileþmeler etkili olduðu gibi Kur Korumalý Mevduat ve devreye aldýðýmýz diðer pek çok önlemin Türk Liramýzda saðladýðý istikrarlý duruþ kuþkusuz etkili olmuþtur.
Nebati : Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn liderliðinde, Türkiye Yüzyýlý vizyonumuz çerçevesinde uyguladýðýmýz politikalarla, enflasyonla mücadeleyi kararlýlýkla sürdürürken, vatandaþlarýmýzýn alým güçlerini de korumaya devam edeceðiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri