Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 35/119 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 273 - 280 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1. Amerikadan açıklama Borsalar Meclisten yasa geçmezse çakılırmış haberleri gelmeye başladı sanırım START yani düşüş başlangıcı olabilir bu haber.

şuan vatandaş satıyor alt kademelere alıcı oluyor alanlar ise gücü var ki kaldırdıkça kaldırıyor yukarıya
    peki VATANDAŞ # kazanıyor mu borsadan?
    kesinlikle HAYIR çünkü vatandaşın elindeki hisseler endeks hissesi değil zaten endeks hisseleri aşırı pahalı kimse girmez..
    #####

2016 yılı nisan ayı mayıs ayında 104000 TL ye satılan bir otomobil şuan 145000tl aradan ne geçti? 17 ay süre ?
    sonra enflasyon neden çok çıkıyor deniliyor
    bakın daima söyledim yine söylüyorum oto kiralama şirketleri elindeki resmi ve resmi olmayan kurumlara kiraladıkları araçların satışlarını yapabilsin
    kasım ayı sonunda ÖTV de indirim gelebilir
    neden mi YILLIK enflasyon RAKAMLARININ düşük çıkartılması gerekli çünkü bir çekilde ötv de indirimler gelmeli.

####
    hep söylediğim konu: döviz de hedefler mutlaka gerçekleşecek 2008 yılındaki düşüş dalgasını hatırlayalım
    koskoca banka hisseleri bir gün dip oluyordu ikin gün dip üçüncü gün tavana sonra yine dip gidiyordu
    GRAFİKLERE YILLIK ve 20 yıllık bakın
    mümkünse LOGARİTMİK bakın.
    bankalara DÖVİZ altın emanet etmeyin (bunun SIkıyönetim ve olağanüstü hal ile ilgisi yok,yanlış anlamayın devlet isterse bu koşullar dışında da zaten paranıza hissenize el koyar) bankalar bu fonları sizlere KARŞI pozisyon alarak kullanıyor,ellerindeki büyük FONLARI dolar ve altın piyasaya satarak büyük zarar etmenizi saplıyorlar veya kendi ceplerinden ZARAR etmemek istiyorlar.
    düşünsenize ADAM toplamış 20 ton altın yani 20 000kg
    altın fiyatı 1 yılda %60 artsa size 1 yıl sonra %60 karı YEDİRİR Mİ?
    yedirmez satar piyasaya sizde yükselecek diye YILLARINIZDAN olursunuz.
    öyle bir ayarlarlar ki sistemi siz 1 yıl sonra elinize alır satarsınız onlar yükseltir.½½####

½½$$##££>>

Borsalar GLOBAL anlamda ŞİŞKİN dünyayı yönetenler ne istiyor Daima vatandaşa geçirmeleri gerekli
    yüksekten satarlar düşükten alırlar ama artık vatandaş akıllandı Beklemesini ve GAZA gelmemeyi biliyor
    televizyonlara bakın borsa uçacak kaçacak dedikleri anda satmazsanız bir süre sonra çakılıyor

162. MESAJ ve sonrasındaki grafikler ile GAZETENNİN birinin sayfasını ekledim açın bakın adamlar gazete basmış
    aynı hafta borsa çakılıyor böyle bir şey TESADÜF MÜ_?

####
    amerikayı ve dünyayı takip eden belli isimler vardı zamanın da adamlar belli oyunları ortaya çıkarıyordu hepsi öldürüldü kaza vs. geçirdi

net Tarih veriyor hepsi 2021 abd nin çakılma yılı diye
    teknik grafiklere uyuyor mu hepsi uyuyor çünkü TEKNİK analizi yazdıranlar kurallarını koyduranlar yine dünyayı yönetenler

aynı psikoloji kitaplarını yazdıranlar gibi mesela Psikolojide " sistem karşıtı" diye bir tabir var ,sistemi kuran kimler?
    kimi insanlar vardır sıfırdan yükselirler önce düşman vs.. ilan edilirler ancak sonra bir bakmışsınız bir ülkenin kurucusu olurlar ?
    yani dünya üzerindeki bir çok söylenen konuların hepsi bir yalan dizisi
    adamlar 1900lere gelmeden ELektrik bulunduğunda Vatandaşa bu aslında ücretsiz diye gelen bir adamın hayatını mahvetmişlerdir.
    kim bu adam TESLA tabii ki.
    aynı şekilde 1915 lerde tüm dünyaya sadece güneş enerjisi yeter diyen bir adamı yine mahvettiler.
    yani vatandaşı köle yapmak isteyin sizi KRAL yapsınlar kölelikten kurtarmak isteyin yerin dibine soksunlar.
    #######
    aynı şekilde kanseri 1920lerde gerçek anlamda yenen bir doktor vvardı youtube da meşhurdur.
    bir çok doktor bunu bilir ; adamın adı C.c. veya J.j gibi birşey
    her şeyini mahvettiler
    belki buluşları açıklansa şuan kanser bdiye bir şey olmayacaktı.
    ######
    kısacası şuan tek tavsiyem YASTIK altı diye tabir edilen olayı yaparak ALTIN stoklamak
    konut fiyatları AŞIRI düşüyor geçen yıl düşmüyordu bu yıl düşüyor üstelik Neredeyse %40a yaklaştı kimi yerlerde düşüşler.
    KREDİ faizleri konutta %1,07 lere çıktı
    ben NİSAN AYINDA ne diyordum bu FAİZLERİ TEKRAR bulamazsınız KREDİ ALIP kenara atın uygun zamanlarda değerlendirin borsada olsun DOLARDA olsun veya altında.
    millet %1,05 ten İHTİYAÇ kredisi aldı şuan Faizler %1,4
    DOLAR a verilen mevduat faizi %4 veya %4,5
    peki neden AMERİKADAN daha fazla amerikanın printerdan bastığı paraya faiz veriyoruz?

çok basit ödemeler geliyor kasım aralık ayında yurtdışı borçların ödemeleri
    DOLAR rallisi kaçtan başlar dedim açıp bakın 3,35 tl görülmeden yukarı gitmez demedim mi?
    3,38 tl den döndü
    4,21tl (3-4 kuruş yanılabilirim) şubatta görülecek) peki kırılırsa ne olur 4,41 hatta 4,61tl hedef olur
    EURO da ynı şekilde 5,29tl görülür
    ALTIN da daha ralli başlamadı ancak GRAFİKLERİM 162.Mesaj devamında mevcut açıp bakın YIL 2024 ALTIN ons fiyatı 2300-2600dolar araında olacak.
    ####
    bugün bir çocuk yapmak tr de ve almanyada sizce ne kadar maliyetli?
    almanyada doğum dahil hiç bir masraf yok
    ve 36 boyunca çocuk ve anneye 1023 EUrO maaş veriliyor 36aydan sonra sadece çocuğa 200euro 18 yaşına kadar harçlık
    bizde ?
    sınırsız Metrobüs kartı veriliyor.
    ####

gezmeyin harcamayın bir süre bırakın gözleri para bürümüş birileri önlemlerini almak zorunda kalsın
    piyasa hep yükselmez konut olsun ,otomotiv olsun,elektronik olsun

1999 yılında ne kazık atıyorlarmış bizlere bir cep telefonuna üstelik SADECE arama yapıyor ve sms atıyor
    1500dolar para veriyorduk
    aslında üretim maliyetleri 30-40 dolarmış
    şuan bile dünya devi firmalar mİLYAR dolar kar ediyorlarsa bizlere 1000dolarlık telefonları satıp üretim maliyetleri sadece 30 dolarsa düşünün atılan kazıkları

sene 1992-93 bir otomobile 40 000dolar para veriyorduk araçta üstelik bildiğiniz yerli üretim
    R.... fimasnın bir 9GTC modeli

düşünün atılan kazıkları
    £#####

birileri çok fena acımadan kazık atıyor vatandaşa .heryerde mevcut bu olaylar,
    gün geçtikçe ise işçi maaşları düşüyor fakat yönetici maaşları aksine devamlı artıyor
    1980lerde bir yönetici maaşı işçi maaşının 50 katıydı şimdi ise 300 katı
    ####
    ARZ çok fazla işçilikte fakat tarımda ARZ çok düşük işte bu yüzden tarımda tarladan 10 kuruşa çıkan ürünü biz 5tl verip alabiliyoruz aradaki kar ise toptancılara gidiyor.
    ####
    YOL kullanmak ücretli olabilir mi bir ülkede?
    YOL adı üstünde ücretli olamaz çünkü eskisi gibi AT veya eşşek kullanmıyoruz artık otomobilimiz var ve otomobilden zaten vergi alınıyor yol neden ücretli?
    ulaşım bir şehirde yaya veya bisikletle neden olamıyor neden engelleniyor?

2. Ana haberde ekonomi kanalında belgin Abla açıklıyor(a1 in eski ortağıydı sanırım) Çİn hükümetinin stratejisini anlatıyor
    :ben bunu gerçi 2015yılı başından bu yana söylüyorum
    söylemesi: " çin ucuz ALtın ı kasasına alıp koydu" önemli olan geçmişte olanı söylemek değil geleceği bilebilmektir biz bunları daha medya bizden gizlerken söylemedik mi? 2 yıl önceden.

AVrupada sorunlu krediler artıyor muş deniliyor şimdi " sorunlu krediler artıyormuş" biz bunlarıda söyledik.
    #####
    ALmanya ekonomisi krizde diye söylüyoruz ama adamlar krizde olmasına rağmen sistemleri çok güçlü
    bizde asgari ücretli çalışan ortalama 500dolar maaş alıyor diyelim bankalar bu adama 50bin tl kredi çok rahat verebilir bizde ama almanyada bu adama verilecek kredi bu miktarın belki 1/4 ü kadardır
    #####

KGF fonu bizleri sağolsun sağlam fonladı nisan ayında.verilen krediler yatırıma gitmedi beklemeye alındı bir çok kısmı dolar a döndü
    onları dökmek için dolar 3,4 tl altına indi.
    dolar için ne söyleniyordu 2008 yılında amerikan ekonomisi batacak bilmem ne olacak ne oldu DOLAR/tl %300 arttı
    ve bütün ülke paralarına göre değer kazandı.

KGF fonu borsaya gitmedi medya böyle söylüyor ama borsaya KGF den gelen paralar girerse emin olun ÇAKILIRIZ
    bakmayın borsa çıkıyor vvatandaş bir alım yapsın bakın nasıl çakılıyoruz.

#####

114000 seviyeleri konuşuluyor televizyonda bu insanlar SAF değil size yedirmez.neden çıkıyor borsa gelecekte SAVAŞ var KUZEY kore krizi var
    Grafiklere aykırı bir kere yükseliş.
    bence şuan vatandaş daha da sattığı için VE AÇıkçıları dökmek için çekiyorlar yukarıya
    yükselen hisseler hep vatandaşta olmayan banka ve endeks hisseleri
    zaten bu hisselerin endeksteki ağırlıkları çok fazla bunları yükseltip endeksi yükseltiyorlar
    VİzE krizinin çözülmemesi imkansız mutlaka çözülecekbu sadece iç kriz asıl önemlisi GLOBAL krizini bize etkisi
    #####
    ithalata dayalı tüketime dayalı büyüme zaten olamazdı.dolar 2010 a kadar baskılandı ve artık baskılanma gücümüz kalmadı.
    #####
    bakalım BORSAMIZI nasıl ne zaman tam anlamıyla çakacaklar.

Avrupada sorunlu krediler konusunda siz'e katiliyorum.
    Turkiye'de alim gucu halen yuksek.Vatandasin ortalamasi diye yaziyorum bunu.Alim gucu dedigimizde sadece elde olan nakit degil, kredili alim gucude buna dahil.Yani makul seviyede kredili alim gucu.
    Affiniz'a siginarak bir kac cumle yazdim.
    Topiginiz hayirli olsun

4. 2017 Nisan - Ersoy : Borsa 95 ten döner
    2017 Ekim - Ersoy : Borsa 110 dan döner
    2018 Nisan - Ersoy : Borsa 125 ten döner , bu küçük bir ihtimal tutabilir
    2018 Ekim - Ersoy : Borsa 140 tan döner , bence bu tutar bak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    2017 Nisan - Ersoy : Borsa 95 ten döner
    2017 Ekim - Ersoy : Borsa 110 dan döner
    2018 Nisan - Ersoy : Borsa 125 ten döner , bu küçük bir ihtimal tutabilir
    2018 Ekim - Ersoy : Borsa 140 tan döner , bence bu tutar bak
    ekim sonu 79.000 endeks imkansiz mi ?? var bide

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,546
    Blog Entries
    3
    Son durum nedir beya...

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

7. TATİL yaptırmadınız bir rahat kafayla sattık tatile gittik diye yükseltmeleri mi gerekli?
    HAYIRDIR PAZARLAMA devam mı gençler?
    ###
    evet ekim ayı yeşil bar oldu ancak bu şu demek değildir "yükseliş devam edecek" anlamına gelmiyor aksine kardeşim biz çok verdik vatandaş gaza geldi bıraktı elimize şimdi onlardan aldıklarımızı pazarlamak gerekli anlamını TAŞIR
    ###
    YEDİRMEZLER
    ###
    boşuna şuan vatandaşa pazarlıyorsunuz
    ###
    Güçlü bir kriz başlangıç yılları 2017-18-19
    Ben halen bankalarda para tutabilen insanların cesaretlerine şaşırıyorum
    veya vatandaşta para kalmadı sanırım tutanların hepsi dünyayı yöneten grupun adamları
    benim tahminlerim halen geçerli arkasındayım

yeni bir MICHEAL BURRY olmak isterim krizi bilip adamın bir hayatını okuyun veya belgeselini izleyin
    çok üstüne gitmişler çook
    ####
    bence grafik ekleyecekseniz ÇİZİMLERİMİ EKLEYİN gerçek teknik analiz OLARAK bunlar benzerleştirme grafiği
    BEN NEREDE oLDUKLARINI SÖYLEYEYİM: 162.mesaj ve sonrasında mevcutlar tam 16 tane birbirinden farklı analizim mevcut
    ve NE SÖYLEDİKLERİNİ AÇIP BAKRSANIZ anlarsınız.:bana söyledikleri "ÇAKILACAZ HEMDE ÇOOK FENA"
    bilmem belki sizlere farklı şeyler anlatırlar,okumasını bilene çok şey anlatırlar
    ###
    amerikanın aşırı hızlı yükselmesi BENİM İÇİN SAT sinyalidir
    NEDEN Mİ :::: çünkü ABD borsaları aşşırı aşşırı şişkin genel teknik analiz der ki SON TURN pointler daima sert yükseliş veya dip arayışalrı ile OLUŞUR
    ####
    bizdeki durumda aynı TEKNİK BİR DÜZELTME YAPTIK AKLI OLAN zaten sattı birilerine PAZARLAMANIZ GEREKLİ Kİ satabilin alıcı gelmezse kime satacaksınız?
    ####
    sistem in özeti bu şekilde bu zamandan sonra AKLI yıllardrı başına gelmiş vatandaşa zor satarsınız.
    #####
    düşünün bir ben her gün tATİLE çıkmadan önce 3 kurumdan günde 1500 adet emir İletiyorum 30 farklı hisseye
    şimdi sadece SHORTLAR ile bekliyorum
    #####
    2019 u kime sorarsanız sorun şifre okuyan adamlar bile kriz başlangıcı diyecektir.
    youtube da videolar mevcut bu konuda yanlış anlamayın bu videoları sizinle değil kimse ile paylaşmam
    ÇÜNKÜ piyasayı okumamı sağlıyor.şifreleri veriyor.
    #####
    aynı şekilde medya gazete dergiler üzerlerindeki şifrelerde mevcut onları okumak ise çok basit
    bunlarıda kimseye anlatmam benim gizli silahlarım.
    #####
    Bunlar bir yandan HİSSE pazarlarken diğer yandan SAT demekte birilerine doğrudan adamların oyunları bu
    #####
    neyse konuyu dağıtmadan:
    varsa gerçek TEKNİK analizleriniz ekleyin millet nasiplensin ben tekrar TEKRAR eklemesinide bilirim ancak eklemek zahmetli
    buna rağmen adresleri belli : 162. mesaj ve devamındaki GRAFİKLERİ mutlaka kaydedin indirin
    faydalanın
    ####
    bir süre daha tatilin uzayacak fiyat bile takip etmiyorum kendime sözüm var kasım ayı sonuna kadar fiyat takip etmiyorum
    DOLAR takip ediyorum 3,55tl den alırım şubatta 4,21tl (yanılma payı eklemeyi unutmayın %1,2)
    satarım o zamana kadar kesinlikle YASTIK ALTI DOLAR bankaya ASLA YATIRMAM.
    isterse %500 faiz versin.
    ALTIN da olabilir çünkü ALTIN ALIRSANIZ DOLARIN yükselişini de satın alırsınız.

Sayfa 35/119 İlkİlk ... 2533343536374585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •