Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 36/119 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 281 - 288 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1. grafikler ,bist cumhuriyet altınına göre degerlenmeli diyor.

114 görülürse şayet bist100 için sonrasında 90 altını görebilen göstersin.

ha direk 114 ü aşar 2.senaryo masada.ancak çok zayıf ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    TATİL yaptırmadınız bir rahat kafayla sattık tatile gittik diye yükseltmeleri mi gerekli?
    HAYIRDIR PAZARLAMA devam mı gençler?
    ###
    evet ekim ayı yeşil bar oldu ancak bu şu demek değildir "yükseliş devam edecek" anlamına gelmiyor aksine kardeşim biz çok verdik vatandaş gaza geldi bıraktı elimize şimdi onlardan aldıklarımızı pazarlamak gerekli anlamını TAŞIR
    ###
    YEDİRMEZLER
    ###
    boşuna şuan vatandaşa pazarlıyorsunuz
    ###
    Güçlü bir kriz başlangıç yılları 2017-18-19
    Ben halen bankalarda para tutabilen insanların cesaretlerine şaşırıyorum
    veya vatandaşta para kalmadı sanırım tutanların hepsi dünyayı yöneten grupun adamları
    benim tahminlerim halen geçerli arkasındayım

yeni bir MICHEAL BURRY olmak isterim krizi bilip adamın bir hayatını okuyun veya belgeselini izleyin
    çok üstüne gitmişler çook
    ####
    bence grafik ekleyecekseniz ÇİZİMLERİMİ EKLEYİN gerçek teknik analiz OLARAK bunlar benzerleştirme grafiği
    BEN NEREDE oLDUKLARINI SÖYLEYEYİM: 162.mesaj ve sonrasında mevcutlar tam 16 tane birbirinden farklı analizim mevcut
    ve NE SÖYLEDİKLERİNİ AÇIP BAKRSANIZ anlarsınız.:bana söyledikleri "ÇAKILACAZ HEMDE ÇOOK FENA"
    bilmem belki sizlere farklı şeyler anlatırlar,okumasını bilene çok şey anlatırlar
    ###
    amerikanın aşırı hızlı yükselmesi BENİM İÇİN SAT sinyalidir
    NEDEN Mİ :::: çünkü ABD borsaları aşşırı aşşırı şişkin genel teknik analiz der ki SON TURN pointler daima sert yükseliş veya dip arayışalrı ile OLUŞUR
    ####
    bizdeki durumda aynı TEKNİK BİR DÜZELTME YAPTIK AKLI OLAN zaten sattı birilerine PAZARLAMANIZ GEREKLİ Kİ satabilin alıcı gelmezse kime satacaksınız?
    ####
    sistem in özeti bu şekilde bu zamandan sonra AKLI yıllardrı başına gelmiş vatandaşa zor satarsınız.
    #####
    düşünün bir ben her gün tATİLE çıkmadan önce 3 kurumdan günde 1500 adet emir İletiyorum 30 farklı hisseye
    şimdi sadece SHORTLAR ile bekliyorum
    #####
    2019 u kime sorarsanız sorun şifre okuyan adamlar bile kriz başlangıcı diyecektir.
    youtube da videolar mevcut bu konuda yanlış anlamayın bu videoları sizinle değil kimse ile paylaşmam
    ÇÜNKÜ piyasayı okumamı sağlıyor.şifreleri veriyor.
    #####
    aynı şekilde medya gazete dergiler üzerlerindeki şifrelerde mevcut onları okumak ise çok basit
    bunlarıda kimseye anlatmam benim gizli silahlarım.
    #####
    Bunlar bir yandan HİSSE pazarlarken diğer yandan SAT demekte birilerine doğrudan adamların oyunları bu
    #####
    neyse konuyu dağıtmadan:
    varsa gerçek TEKNİK analizleriniz ekleyin millet nasiplensin ben tekrar TEKRAR eklemesinide bilirim ancak eklemek zahmetli
    buna rağmen adresleri belli : 162. mesaj ve devamındaki GRAFİKLERİ mutlaka kaydedin indirin
    faydalanın
    ####
    bir süre daha tatilin uzayacak fiyat bile takip etmiyorum kendime sözüm var kasım ayı sonuna kadar fiyat takip etmiyorum
    DOLAR takip ediyorum 3,55tl den alırım şubatta 4,21tl (yanılma payı eklemeyi unutmayın %1,2)
    satarım o zamana kadar kesinlikle YASTIK ALTI DOLAR bankaya ASLA YATIRMAM.
    isterse %500 faiz versin.
    ALTIN da olabilir çünkü ALTIN ALIRSANIZ DOLARIN yükselişini de satın alırsınız.
    şu pazarlama meselesine takıldım açıkçası ???

pozisyon short ya da long olarak ayrılamaz.. pozisyon pozisyondur !!

ve burada bir pazarlamadan söz ediliyorsa bu topic altında "short" pozisyonun [hisse bazli piyasalar ve turevleri icin] pazarlaması yapılıyor bence.

Daha doğrusu endeks ve turevleri short, doviz icin long olmak uzere krizi pazarliyorsunuz insanlara burada.

yığılmış bir yığın grafik birde logaritmik olunca daha anlamlı oluyor havası eşliğinde youtube ve medya'dan gizli hikayeden referanslar ile bunlar yapılıyor.

hayır kriz olabilir mi olabilir, piyasalar düsebilir mi dusebilir ama bu neyin kehaneti, neyin hırsı??? insanlarin goruslerini aşağılamakta neyin nesi (hisse tasiyan ya da long pozisyon alanları) tutturulmus bir pazarlamaci diye gidiyor. dedigim gibi bir pazarlama varsa bu topicte [emoji4]

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

3. PİYASALAR PAHALIYKEN ALIN DEMEK mi YOKSA piyasalar Pahalıyken satın diye mi yorum yapmak mı pazarlamak bunun kararını okuyucu verecektir.
    Her koyun kendi bacağından asılır.
    ancak ben bunları söylerken Döviz aylık grafiklerde toplanıyor borsa ise aylıklarda satılıyordu.
    hadi Ekim ayında göremedik düşüşü Aylık bazda daha ŞUBAT 2018 e tam GRAFİKLERDE : " kasım aralık ocak şubat " 4 adet BAR var.

bakın STERLİN yüzde kaç getirmiş son 9 yılda?

####

####

Sterlin long derken siz neredeydiniz?
    ####

DENGE yatırım 3 ,3 tl ydi gizli değer analizime takıldı bastıkça bastılar toplamak için ne OLDu RALLİ

#####

EMKEL dedik
    EDıp dedik
    NTTur dedik
    yazdıklarımı konuşmayın HİÇ
    daha gerçekleşmemiş ancak gerçekleşme ihtimalleri %99 olan global krizleri olmayacak diye vatandaşa yutturmaya çalışın

insana bir dur demezler mi?

####
    FLAP dedik geçen yıl
    ANACM dedik
    KAREL dedik
    COMDO dedik
    ####
    ancak nerelerden döndürürler ne yaparlar o kısımlarda risk almam
    ben kısacıyım endeks hisselerinde ancak bu tür gelecek gördüklerimde uzuncuyum
    ####

ARENA halen favorim
    ITTFH ç.... sı ise beni zarara uğrattı ancak toplandı
    ####
    VKFGYO
    gelecek 10 yılın hisselerinden yıldız
    #####
    ECzacı ila.ç hep söyledim
    eczacıyt hep söyledim
    ne oldu?

geriye dönük bakın bakalım bunlar bidon hisseler değil

bidon hisse nedir biliyor musunuz GYO grubundan bir kaç hisse mesela veya spekülatif hareket gösterenler

her zaman işlemlerde yapmanız gereken hareketleri yazdım
    KÜÇÜK LOT lar çok işlemler günde 1000adet üstü emir yollamıyorsanız işlem yapmayın
    afedersiniz hisse
    10tl
    yüzde 1 artması için 10 kademe geçmesi gerekli gidipte 1 kademeden işlem yapılmaz
    10 kademeye her kademede 5 emir yollasanız zaten 50 emir yapar

####
    Dolar euro altın gelecek tahminlerimin arkasındayım nedenlerim açık piyasayı takip ediyorum
    ####

Sayfa 36/119 İlkİlk ... 2634353637384686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •