50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
şu pazarlama meselesine takıldım açıkçası ???
pozisyon short ya da long olarak ayrılamaz.. pozisyon pozisyondur !!
ve burada bir pazarlamadan söz ediliyorsa bu topic altında "short" pozisyonun [hisse bazli piyasalar ve turevleri icin] pazarlaması yapılıyor bence.
Daha doğrusu endeks ve turevleri short, doviz icin long olmak uzere krizi pazarliyorsunuz insanlara burada.
yığılmış bir yığın grafik birde logaritmik olunca daha anlamlı oluyor havası eşliğinde youtube ve medya'dan gizli hikayeden referanslar ile bunlar yapılıyor.
hayır kriz olabilir mi olabilir, piyasalar düsebilir mi dusebilir ama bu neyin kehaneti, neyin hırsı??? insanlarin goruslerini aşağılamakta neyin nesi (hisse tasiyan ya da long pozisyon alanları) tutturulmus bir pazarlamaci diye gidiyor. dedigim gibi bir pazarlama varsa bu topicte [emoji4]
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
PİYASALAR PAHALIYKEN ALIN DEMEK mi YOKSA piyasalar Pahalıyken satın diye mi yorum yapmak mı pazarlamak bunun kararını okuyucu verecektir.
Her koyun kendi bacağından asılır.
ancak ben bunları söylerken Döviz aylık grafiklerde toplanıyor borsa ise aylıklarda satılıyordu.
hadi Ekim ayında göremedik düşüşü Aylık bazda daha ŞUBAT 2018 e tam GRAFİKLERDE : " kasım aralık ocak şubat " 4 adet BAR var.
bakın STERLİN yüzde kaç getirmiş son 9 yılda?
####
####
Sterlin long derken siz neredeydiniz?
####
DENGE yatırım 3 ,3 tl ydi gizli değer analizime takıldı bastıkça bastılar toplamak için ne OLDu RALLİ
#####
EMKEL dedik
EDıp dedik
NTTur dedik
yazdıklarımı konuşmayın HİÇ
daha gerçekleşmemiş ancak gerçekleşme ihtimalleri %99 olan global krizleri olmayacak diye vatandaşa yutturmaya çalışın
insana bir dur demezler mi?
####
FLAP dedik geçen yıl
ANACM dedik
KAREL dedik
COMDO dedik
####
ancak nerelerden döndürürler ne yaparlar o kısımlarda risk almam
ben kısacıyım endeks hisselerinde ancak bu tür gelecek gördüklerimde uzuncuyum
####
ARENA halen favorim
ITTFH ç.... sı ise beni zarara uğrattı ancak toplandı
####
VKFGYO
gelecek 10 yılın hisselerinden yıldız
#####
ECzacı ila.ç hep söyledim
eczacıyt hep söyledim
ne oldu?
geriye dönük bakın bakalım bunlar bidon hisseler değil
bidon hisse nedir biliyor musunuz GYO grubundan bir kaç hisse mesela veya spekülatif hareket gösterenler
her zaman işlemlerde yapmanız gereken hareketleri yazdım
KÜÇÜK LOT lar çok işlemler günde 1000adet üstü emir yollamıyorsanız işlem yapmayın
afedersiniz hisse
10tl
yüzde 1 artması için 10 kademe geçmesi gerekli gidipte 1 kademeden işlem yapılmaz
10 kademeye her kademede 5 emir yollasanız zaten 50 emir yapar
####
Dolar euro altın gelecek tahminlerimin arkasındayım nedenlerim açık piyasayı takip ediyorum
####
Yer İmleri