[QUOTE=Sirenama;1085933]O zaman soyle diyelim, defter degerini yakalamasi temennisi ile bu hafta bizim haftamiz olsun [emoji6]
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk[/QU
Hafta bizim olurmu bilmemde bu gidişatın sonucu bizim olacak .!! A gurubunda olmadığı için , ara kurumlar , yatırım tavsiyesi yada hedef fiyat veremiyorlar. A gurubuna geçtiği vakit zaten 2 nin üstünde işlem görüyor olacak bu haberle , bir sıçrama daha yapar , sonrasında aracı kurumlar tarafından pozitif yönde hedef fiyat ve yatırım tavsiyesi gelirse 2.5-3 DD/PD oranlarını yakalar.. Buda 8-8.5 TL fiyatlamadır..
[QUOTE=Sirenama;1086972][QUOTE=kepezmesut;1086770]A grubu olma ihtimalimiz nedir? Yil sonu A olur muyuz?
Şu anki fiyattan bile A gurubu olma şartını sağlıyor. Halka açıkkısmının topla değeri min 30.000.000 ve üzeri olması bu değer ve üzerinde istikrarlı bir şekilde işlem görmesi , bilanço vs düzgün olması. şartlar sağlanıyor. Ama ne zaman açıklama gelir orasını spk bilir.
Emkel haftanın son işlem günü %-2.72 kayıpla kapamasına rağmen toparlanarak kapaması ,sağlam bir fiyatta kalması iyi duruşunu belli etti. Önümüzdeki hafta ve ilerisi için umutluyum.
Metro'nun defter değeri 3,5-3,75 TL. 7-8 yıldır İşlem gördüğü rakam 1 TL düzeyleri. Dolayısıyla defter değerini fazla dikkate almamak lazım. Ancak şirket satılabilir, ortak gelebilir yeni işler alabilir. Önü açık. ULUSOY elektrik fiyatı 17,90 TL biraz olsun fikir verebilir. A grubu olması konusu ise işlem hacmi artarsa neden olmasın. Yine de dikkatli olmak gerekir. Ben şahsen biraz beklemeyi düşünüyorum. (2-3 ay) Yatırım tavsiyesi değildir.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bununla ilgili haber nedir ? hangi patron satmış. Hissenin % 75 halka açık zaten çoğunluk piyasada hangi patron neyi satmış.? kafadan dolaşıyor bu haberler..? Yüklü bir satış gelse , biri patron satışa geçdi diyor. Biri daha bir şeyler ekliyor. Sonra 4.cü kişi gerçekmiş gibi algılıyor.yüklü satış ve alımlar gelebilir.. birileri satıp alacak tabi..hala benim online aracı kurum takip ettiğim yerde oran yıllardır aynı . fiili dolaşım % 75.40 yazıyor. Bu hiç değişmedi. % 25 civarıda imtiyazlı paylar arabullarda..sonradan aras kardeşler tahsisli sermaye artışına girdiler. Bunların payları alınıp satılır paylar dı zaten. onun dışında değişen bir şey yok. Normalde halka açıklık oranıda oldukça yüksek ve bu oranda temettü vermeside güzel. Temettü veren şirketlerin halka açıklık oranı oldukça düşük olur.
Yer İmleri