Sayfa 362/631 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon
Arama sonucu : 5042 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Diğer kağıtlara göre bence en güvenli liman.. bana göre daha çok yolu var. Bu benim düşüncem.. Defter değerinin çok üstünde işlem görmesi gerekiyor. yıllık ciro 100 milyonu yakalamış. Defter değeri bile 57.000 düşük kalmış. şişmiş stoklardan dolayı eninde sonunda bir dönem güzel bir kar patlatacak bu dönem yada bir sonraki bunu bilemeyiz ama güzel bir kar gelecek. daha 45 milyon piyasa değerinde işlem görüyor. Bu yürümesinde kim yürüsün. 140-150 milyon piyasa değeri arasında bir yerde olması lazım. 10 milyon gibi bir kar rakamı açıklasa bu 45-50 kr temettü demek. Bizim borsada bunu 7-8 liralık kağıtlar ancak verir.
    O zaman soyle diyelim, defter degerini yakalamasi temennisi ile bu hafta bizim haftamiz olsun [emoji6]

Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

2. [QUOTE=Sirenama;1085933]O zaman soyle diyelim, defter degerini yakalamasi temennisi ile bu hafta bizim haftamiz olsun [emoji6]

Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk[/QU

Hafta bizim olurmu bilmemde bu gidişatın sonucu bizim olacak .!! A gurubunda olmadığı için , ara kurumlar , yatırım tavsiyesi yada hedef fiyat veremiyorlar. A gurubuna geçtiği vakit zaten 2 nin üstünde işlem görüyor olacak bu haberle , bir sıçrama daha yapar , sonrasında aracı kurumlar tarafından pozitif yönde hedef fiyat ve yatırım tavsiyesi gelirse 2.5-3 DD/PD oranlarını yakalar.. Buda 8-8.5 TL fiyatlamadır..

3. [QUOTE=kepezmesut;1086770]
     Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    O zaman soyle diyelim, defter degerini yakalamasi temennisi ile bu hafta bizim haftamiz olsun [emoji6]

Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk[/QU

Hafta bizim olurmu bilmemde bu gidişatın sonucu bizim olacak .!! A gurubunda olmadığı için , ara kurumlar , yatırım tavsiyesi yada hedef fiyat veremiyorlar. A gurubuna geçtiği vakit zaten 2 nin üstünde işlem görüyor olacak bu haberle , bir sıçrama daha yapar , sonrasında aracı kurumlar tarafından pozitif yönde hedef fiyat ve yatırım tavsiyesi gelirse 2.5-3 DD/PD oranlarını yakalar.. Buda 8-8.5 TL fiyatlamadır..
    A grubu olma ihtimalimiz nedir? Yil sonu A olur muyuz?

Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

4. [QUOTE=Sirenama;1086972][QUOTE=kepezmesut;1086770]A grubu olma ihtimalimiz nedir? Yil sonu A olur muyuz?

Şu anki fiyattan bile A gurubu olma şartını sağlıyor. Halka açıkkısmının topla değeri min 30.000.000 ve üzeri olması bu değer ve üzerinde istikrarlı bir şekilde işlem görmesi , bilanço vs düzgün olması. şartlar sağlanıyor. Ama ne zaman açıklama gelir orasını spk bilir.

5. Emkel haftanın son işlem günü %-2.72 kayıpla kapamasına rağmen toparlanarak kapaması ,sağlam bir fiyatta kalması iyi duruşunu belli etti. Önümüzdeki hafta ve ilerisi için umutluyum.

6. Metro'nun defter değeri 3,5-3,75 TL. 7-8 yıldır İşlem gördüğü rakam 1 TL düzeyleri. Dolayısıyla defter değerini fazla dikkate almamak lazım. Ancak şirket satılabilir, ortak gelebilir yeni işler alabilir. Önü açık. ULUSOY elektrik fiyatı 17,90 TL biraz olsun fikir verebilir. A grubu olması konusu ise işlem hacmi artarsa neden olmasın. Yine de dikkatli olmak gerekir. Ben şahsen biraz beklemeyi düşünüyorum. (2-3 ay) Yatırım tavsiyesi değildir.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kepezmesut Yazıyı Oku
    Diğer kağıtlara göre bence en güvenli liman.. bana göre daha çok yolu var. Bu benim düşüncem.. Defter değerinin çok üstünde işlem görmesi gerekiyor. yıllık ciro 100 milyonu yakalamış. Defter değeri bile 57.000 düşük kalmış. şişmiş stoklardan dolayı eninde sonunda bir dönem güzel bir kar patlatacak bu dönem yada bir sonraki bunu bilemeyiz ama güzel bir kar gelecek. daha 45 milyon piyasa değerinde işlem görüyor. Bu yürümesinde kim yürüsün. 140-150 milyon piyasa değeri arasında bir yerde olması lazım. 10 milyon gibi bir kar rakamı açıklasa bu 45-50 kr temettü demek. Bizim borsada bunu 7-8 liralık kağıtlar ancak verir.
    pekala sayın kepez ben hisseye kötü demiyorum.patronun mal satmasını nasıl degerlendiriyorsunuz.teşekür ederim.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    pekala sayın kepez ben hisseye kötü demiyorum.patronun mal satmasını nasıl degerlendiriyorsunuz.teşekür ederim.
    Bununla ilgili haber nedir ? hangi patron satmış. Hissenin % 75 halka açık zaten çoğunluk piyasada hangi patron neyi satmış.? kafadan dolaşıyor bu haberler..? Yüklü bir satış gelse , biri patron satışa geçdi diyor. Biri daha bir şeyler ekliyor. Sonra 4.cü kişi gerçekmiş gibi algılıyor.yüklü satış ve alımlar gelebilir.. birileri satıp alacak tabi..hala benim online aracı kurum takip ettiğim yerde oran yıllardır aynı . fiili dolaşım % 75.40 yazıyor. Bu hiç değişmedi. % 25 civarıda imtiyazlı paylar arabullarda..sonradan aras kardeşler tahsisli sermaye artışına girdiler. Bunların payları alınıp satılır paylar dı zaten. onun dışında değişen bir şey yok. Normalde halka açıklık oranıda oldukça yüksek ve bu oranda temettü vermeside güzel. Temettü veren şirketlerin halka açıklık oranı oldukça düşük olur.

Sayfa 362/631 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •