Sayfa 134/215 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184 ... SonSon
Arama sonucu : 1720 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    Drizm hocam Bu duygusuz yatırımcı kitabını merak ediyorum sahaflarda bulamadım gezdim nadirde 150tlye satıyor yazık günah o çakallara para vermeye pdf olarak mevcutmudur elinizde bir türlü çıkmıyor karşıma hep ölü linklere denk geliyorum.. En son amazondan ingilizcesini sipariş edicem bizim kansızlar kazanacağına onlar kazansın 13 dolara satıyorlar
    evet bende aradım bulamadım...e-book olarak en azından pdf bulma şansımız var mı?
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    Negredonun golü şerefine 1 ay daha uzattım denemeye devam edicem bakalım.. Hala şans tanımak istiyorum sisteme. Normalde her 4.ay portföyde 2-3 hisse değişiyordu. Ekim ayında aynı hisseleri önermişti hiç değişiklik olmadan belki bilanço etkisi ile bekletti.
    Şundan kesin eminiz dimi herhangi bir kişi ile aynı taramayı yaparsak aynı 10 hisseyi öneriyor bize herkese farklı hisse önermiyor?
    Kriterler, endeks, periyot, bilanço dönemi, tarama yapılan tarih aynı olduktan sonra liste mutlaka aynı olmalı.

3.  Alıntı Originally Posted by ertan Yazıyı Oku
    ilgileneler "Dogs of the Dow" diye google taraması yaparsa bilgileri biraz daha artabilir.
     Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    Drizm hocam Bu duygusuz yatırımcı kitabını merak ediyorum sahaflarda bulamadım gezdim nadirde 150tlye satıyor yazık günah o çakallara para vermeye pdf olarak mevcutmudur elinizde bir türlü çıkmıyor karşıma hep ölü linklere denk geliyorum.. En son amazondan ingilizcesini sipariş edicem bizim kansızlar kazanacağına onlar kazansın 13 dolara satıyorlar

Fikir edinmek isterseniz yukarıda sayın ertan'ın önerisinden yararlanabilirsiniz.....

4.  Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    İngilizce versiyonunu anlamını bilmediğim kelimelerde sıkıntı yaşarsam tek tek uğraşmamak için sipariş etmiyorum. Türkçesini biraz daha arayıp bulamazsam mecburen alacağım. Alıştık sanırım online çevirilere
    Son düzenleme : flexy; 28-10-2017 saat: 22:55.

5.  Alıntı Originally Posted by flexy Yazıyı Oku
    Investor versiyonunda tv'nin yanına art arda 3 yıl, 5 yıl temettü verenlere göre de sırala denebiliyor mu?
    Maalesef yapamıyorsunuz, ama bildiğiniz gibi bahsettiğiniz hisseler TEMETTÜ 25 endeksine dahil oluyor zaten.....

6.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    Maalesef yapamıyorsunuz, ama bildiğiniz gibi bahsettiğiniz hisseler TEMETTÜ 25 endeksine dahil oluyor zaten.....
    O nedenle temettü endeksini seçtim ama dividend aristocrats gibi daha uzun süreli temettü alışkanlığı olanları da incelemek istiyordum açıkçası. Uzun yıllardır düzenli temettü verenler aslında çok fazla değildir, 20-30 tane diye tahmin ediyorum ama 3 ayda bir tekrar değerlendirmeli olarak hesaplamak zor geliyor açıkçası.

7.  Alıntı Originally Posted by flexy Yazıyı Oku
    İngilizce versiyonunu vocabularyde sıkıntı yaşarsam tek tek uğraşmamak için sipariş etmiyorum. Türkçesini biraz daha arayıp bulamazsam mecburen alacağım. Alıştık sanırım online çevirilere
    https://www.fool.com/about

kitabın web sitesi linkte....

8.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    https://www.fool.com/about

kitabın web sitesi linkte....
    Sağ olun, favorilerimde hocam.
    Son düzenleme : flexy; 28-10-2017 saat: 22:14. Sebep: yazım hatası

Sayfa 134/215 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız