Sayfa 474/916 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by Suncity78 Yazıyı Oku
    Kesinlikle brüt takasa sokmak için uğraşıyor
    Bence de. Oradan muhtemelen tekrar toplamaya calisabilir. Tabii ki tamamen bir tahmin. Sallamasyon yani

Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

2. Bu ******** bankaninda imajını bozdu böylelikle, iyi yapıyor sanıyor ama uzun vadede bankayı sikip atti,

3.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Bu ******** bankaninda imajını bozdu böylelikle, iyi yapıyor sanıyor ama uzun vadede bankayı sikip atti,
    Bankanin sahipleri ile anlasmalidir. Bence. Yoksa bu kadar manipulation etmesine niye izin veriyorsun. Vur kafasina indir.

Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
    Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Bu ******** bankaninda imajını bozdu böylelikle, iyi yapıyor sanıyor ama uzun vadede bankayı sikip atti,
    tokmağı bankanın ele alması lazım yoksa bu operasyonlarla imaj falan kalmaz.
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

5. Bütün hisselerde hep ayni numara ile düşürdü, 20 kademe birden aşağı çakarak, bugün 5,33 olur bu hisse zaten ne kaldiki,

6. Icbc'ye mail atıp şirket hisselerinizi sattığınız, ortak aldığınız adam imajınıza ne denli zarar veriyor farkında mısınız desek sizce ne olur?

Aynı mailden birkaç tanede Çin'deki genel merkezlerine yollayıp Türkiye'de yeni yeni tanınan bankanız üzerinden neler çevriliyor ve ortak diye aldığınız bir spekülatör yüzünden banka burada ne durumda haberiniz var mı desek?

7.  Alıntı Originally Posted by Guf Yazıyı Oku
    Icbc'ye mail atıp şirket hisselerinizi sattığınız, ortak aldığınız adam imajınıza ne denli zarar veriyor farkında mısınız desek sizce ne olur?

Aynı mailden birkaç tanede Çin'deki genel merkezlerine yollayıp Türkiye'de yeni yeni tanınan bankanız üzerinden neler çevriliyor ve ortak diye aldığınız bir spekülatör yüzünden banka burada ne durumda haberiniz var mı desek?
    bence etkili olur banka buna izin vermemesi gerekir ne bu ya 10 tl sınırından 24 saat geçmeden yarı yarıya düştü
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

8. Buralardan hala mal alıyorsa ky zaten hak ediyor demektir, çok almak istiyorsan tabana yaz gelir zaten. Tabanı bozarsa satar kari cebe korsun, bozmasa da artik kısmet dersin, yoksa taban hariç bu hisseden asla mal alinmaz, avtur avgyo gibi icbc de ayni şekilde düşürüyor ,bu hisse bugün de yarında taban olacak, yazık aman ha almayasınız çok şey kaybedebilirsiniz, ytd

Sayfa 474/916 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •