Mesaj vermeyi de ihmal etmiyor çapsız
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen seneki 31ci çapsız bu. %50mi alayım daha da uğramam bu hisseye.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün vermedi.
bizde gs macını izlerik.
VODAFONE PARK'DA 'SEX ON THE BEACH' l BEŞİKTAŞ 3-0 GALATASARAY l TRİBÜN ÖZETİ
https://www.youtube.com/watch?v=od491HkfUoQ
Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.
O değil de gençler bu hisse sizce bedelli yaparmı? Şimdi düşünüyorum, beşiktaş muhtemelenen gelmiş geçmiş tarihinin en başarılı sezonunu yaşıyor. 1 maç önceden gruptan 1. çıkmayı garantilemek nedir ya. ligde hala şampiyonluğun 1 numaralı favorisi... peki her başarılı sonuç karşısında kağıt neden kasıtlı olarak baskılanır ve alınamayacak kadar mal 1 kademeye sıkıştırılır? Ve böyle birşeyden yönetimin haberi olmaz mı? Tabiki imkansız...
Kağıt 6 liralardan bu yana sürekli geri gelmiş ve en son kim girdiyse düşürülerek girilen fiyata birdaha getirilmeyerek kağıttan kaçması zorlaştırılmış. Yani küçük yatırımcı zarardan çıkmama piskolojisinde olduğu için malı verdiklerinden sonra birdaha küçük yatırımcıya satma imkanı yaratmıyorlar. Sebep her fiyattan ky elinde hisse varken bedelli sermaye arttırımı yapmak istemeleri olabilirmi? Çünkü bedelli hisseler ky olmadan yapıldığında bir anlam ifade etmez. Bu sebeplede normalde bedelli öncesi kağıtta agresif hareketler yaratarak ky nın dikkatini çekmek amaçlanır ve mal kitlenir. Sonra gelsin bedelli bkz. gsray... Ama beşiktaşta zaten tüm küçükler kağıtta. ve kaçmamalılar... Ben bu yükselişin kasıtlı olarak baskılanmasını buna bağlıyorum. Sonuçta şirket kar da etse muhteşem bir borcu var. Ve borçlar ortaklarla kapatılma fırsatını es geçmeyebilirler.
Yer İmleri