Sayfa 403/855 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sağ üst taraf bizim 1154 parsel. açıklamalarda noktalı alanlara "pasif yeşil alan denmiş" bir kısmı da BHA (belediye hizmet alanı) olarak görünüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by caykasigi Yazıyı Oku
    sağ üst taraf bizim 1154 parsel. açıklamalarda noktalı alanlara "pasif yeşil alan denmiş" bir kısmı da BHA (belediye hizmet alanı) olarak görünüyor.
    mipaz bir kap açıklaması yapar herhalde...tüm arazileri mi bu durumda yoksa bazıları imar verilmiş mi ?? aslında herşey bana siyasi gibi geliyor...akp yerine hangi parti gelse tüm imarları verirlerdi diye düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by caykasigi Yazıyı Oku
    sağ üst taraf bizim 1154 parsel. Açıklamalarda noktalı alanlara "pasif yeşil alan denmiş" bir kısmı da bha (belediye hizmet alanı) olarak görünüyor.

yanlış bakmışsın, sağ üst değil, orta alt mipaz arsası..

Türk telekom anadolu lisesinin hemen altı

5. Ortadaki 0 0 0 0 0 0 0 gibi aşağı inen yuvarlakların sol tarafı mipaz arsası... Ben gittim gördüm % 100 eminim

dosya-başkanın-önünde-duruyor-kardeşim-niye-heyecan-yapıyorsunuz-speğin-ekmeğine-yağ-sürmeyin
    meclisten-onayı-temmuzda-aldı-bekliyor-başkan-imzalamazsa-askıya-çıkmaz.
    Ve onlar hile yaptılar, Allah da (onlara) hile yaptı. Ve Allah, (hileye karşı) hile yapanların en hayırlısıdır.

yanlış-bilgilenip-atlayanlar-olacak.yandım-anamlar-vahlar-almak-istemem.
    Ve onlar hile yaptılar, Allah da (onlara) hile yaptı. Ve Allah, (hileye karşı) hile yapanların en hayırlısıdır.

8.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    Ortadaki 0 0 0 0 0 0 0 gibi aşağı inen yuvarlakların sol tarafı mipaz arsası... Ben gittim gördüm % 100 eminim
    sana göre onay gelmiş mi dostum ?? gerçi mipaz yetkilileri ile konuştuğumda henüz bir kararın çıkmadığını ve kendileri de beklediklerini söylemişlerdi (bu gün öğleden hemen sonra ) artık çıkmışsa acaba kap açıklaması için seans sonunu mu beklerler ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 403/855 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •