Originally Posted by
powerpc
Elindeki dolarlarını 7 den aşağıya satanlar çok ağlıyacaklar. Benim satış yerim 7.20 olacak . Asıl bunu yazın ofisinizin evinizin duvarlarına , ki yanlışlıkla 7 den önce satmayın . Ben 7.20 de satsam bile üzüleceğimi düşünüyorum . Ekonomi hiç bu kadar laçkalaşmamıştı . Para bitti , deniz bitti ...
Bu ülkede doların 7 lira olacağını düşünüyorsan imkanın varsa yurtdışında yaşa derim.. Kurda yaşanan son 3 seneki yüzde 90 develeasyon her ne kadar teknoloji,tarım ve hayvancılıkta dışa bağımlılık,özelleşecek kit kalmaması, fed in faiz artırım sürecinin bir bileşimi olsada son bir senede faizler 12 in üstünde doların zorlandığını söylemek isterim..şu an nette 14-15 kemiksiz tl faizi alan yabancı fonlar için bu seviyeler dünyada en iyi faiz veren ülkelerden biri yapıyor bizi..ayrıca yüksek kur bence devlet politikası..dünyada bir kur savaşları yaşanıyor..ülkede herşey kötü olsa borsanın 60 milyarı yabancının elinde(2000 civarı amerikan,İngiliz leş kargaları) onlar önden kaçar..DOLAR 7 LİRA OLACAK DERKEN FAİZİ YABANA ATMAMAK LAZIM..15 BENCE ŞU AN YABANCI İÇN ÇOK İYİ..YERLİ ZATEN EZİLMEYE MAHKUM
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
Yer İmleri