İmar affı geliyor
Türkiye genelinde milyonlarca mülk sahibini etkileyecek KHK yolda Kaçak olan ve ruhsatı bulunmayan yapılara yönelik af çıkartılıyor.
İsmail ŞAHİN
http://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi...liyor-2162196/
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
İmar affı geliyor
Türkiye genelinde milyonlarca mülk sahibini etkileyecek KHK yolda Kaçak olan ve ruhsatı bulunmayan yapılara yönelik af çıkartılıyor.
İsmail ŞAHİN
http://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi...liyor-2162196/
Bende ona cokerim...ciddiyim.belliki sizi cok korkutmuslar.hukukun olmamasi da ayri bir sorun ulkede ..yakinda herkes kendi olmayan bir arabayi bile neredeyse rahat bir sekilde kulllanacak.nasil olsa mahkeme gec cozuyor.zaman kar kaliyor.
LG-D724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim kime çökerse durumu varsa gayrımenkule büyük global yatırımcı gelmez, çerçöp segmentindeki Araplar Afrikalılar gelir. Midesi bulanır.
Arapların elit kesimi Almanya İngiltere Fransa ve ABD den gayrımenkul alırlar. Belki diğer Avrupa Birliği ülkelerinden de alanlar vardır. Neticede Avrupa Birliği kalite standartları sağlıyor.
Ben bu vakaları çok seyahat ettiğim için konuştuğum taksici vb esnaftan duyuyorum. Tanıdığım Avukatlara birebir soruyorum. Gayrimenkul sektöründe çalışanlara soruyorum. Sektörün hali içler acısı... çünkü regülasyonlara uyum yok.
Tek tavsiyem emlak aldıysanız dua edin kötü çirkef insanlara denk gelmeyin. Kiracı, Müteahhit, Site Yönetimi, Komşular... dua edin ahlaksızına denk gelmeyin...
Çünkü kanunlar maalesef çok ağır işliyor. Sonuç alana kadar ihtiyarlarsınız, stresten kanser olursunuz arkadaşın örnekte anlattığı gibi.
Paramla bela almak istemediğim için oturduğum ev dışında işim olamaz.
Yabancılar da aynı şeyi düşünüyor. Türkiye den Eurobond Tahvil mevduat ve BIST30 Hisse Senedi dışında yatırım yapmazlar büyük global akıllı para sahipleri! Ben de aynı şeyi yapıyorum.
Zaten tarla alirken uretim yapilacaksa alinir.ben sahsen ileride tarima yonelmek istiyorum.hem topraga yakin yasarim.hemde sehir hayatindan uzak ,gurultusuz,kargasadan stressiz bir hayat yasarim.cunku kendim yilllardir turizm bolgelerinde calistigim ve yasadigim icin sakin bir hayat olmazsa olmazi benim acimdan .sehirde yasayamam.birkackere istanbula gittim basim dondu.kalp atislarim hizlandi.ben sahsen kalabaliga gelemem...turizmden sonraki hayatim artik tarim olur.illede milyoner olmaya gerek yok..belirli bir gelirim oldumu bana yeter.bende .antalya yakinlarinda ozellikle korkuteli civarlarinda romonov koyunu yetistirmek icin arazi bakiyorum.hem musterisi de hazir .et piyasasinin.10 milyona yakin insan yazin antalyaya gelio yerlis yabanci ve sonucta et tuketimi olmazsa olmazi otellerin yemek bufelerinden gozlemledigim kadariyla.
Kafanizi agirttigim icin ozur dilerim.
Ytd
LG-D724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu düşünceye katılıyorum.İkinci ev fikri bana da mantıklı gelmiyor.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Akıllı para almıyorsa bizim almamız ancak kendimizi kandırmak olur! Akıllı para bu yüzden akıllıdır. Sınırlı risk alır. Hayal satın almaz. Gerçeklere bakar.
Türkiye de DEVLET gayrımenkul konusunda açılan davaların ortalama 1 ayda hakkaniyetli çözülme garantisi versinler, sizi temin ederim gayrımenkul sektöründe %50 artış olur!
Ama yapamazlar, rantiyeciler buna engel olurlar!
Adam sorduğum soruya mantıklı cevap bile veremedi..
http://www.tebernuskirecci.com.tr/30...-olacak/161253
Yer İmleri