Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 3756 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    ŞOK ŞOK ŞOK İSTANBUL TOPLANTISININ KATILIMCILARI *******************

%1.2 HİSSEDARIMIZ ANTALYADAN SAYIN NURİ ÜNAL .. KATILMASINI BEKLERİM İŞİ OLMAZSA MUHAKHAK GELECEKTİR... GELEMEZ İSEDE SAYIN MESUT KEMAL ULU TEMSİL EDECEKTİR KENDİSİNİ
    Böyle bir paylaşımı yapmadan Müjdat abine niye sormuyorsun Murat! Bak ben gelmeyeceğim dedim ama diğer yatırımcılara ayıp ettin. Toplantı iptal. MKU bana para vermedi filan diye ağlayıp, gizli toplantı niye yapmaya kalkıyorsun. Bilmiyor musun plan yapıcıların en büyüğü ALLAH'tır.

2.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Dedi Murat DOĞAN. Ama bunu derken seni beni onu bunu salak yerine koydu çaktırmadan kazıkladı. Hemen bu toplantı gizli olsun. Deniz MKU Murat DOĞAN ve izmir gurubu olarak yapalım toplantıyı dedi. Sonra bir takım uyuşmazlıklar oldu. Toplantı aslen dün akşam iptal oldu.
    Neden ki?
    İzmirli bir gurup mu yok?
    İzmirli gurup var da, planınızı suya düşürecek birisi mi çıktı? Ünal MÜnal?
    Dava dosyası ki, seni müdahil eden benim. Ben o dosyayı oradan alma yollarını da bilirim. Dosya para mı etmedi?
    Konu ne?
    İzmirli diye Konyalıları toplantıya götürecektin, bunlarda çok lot var diyecektin de, MKU Mkk kayıtlarını online görmek isterim deyince, adamların lotsuz olduğu anlaşılır diye mi tırstın?
    Müjdat benim yazdıklarıma kızıp, başlarım toplantısına gitmeyin dedi de ondan filan mı oldu.
    Ne neden niçin nasıl yani?
     Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Böyle bir paylaşımı yapmadan Müjdat abine niye sormuyorsun Murat! Bak ben gelmeyeceğim dedim ama diğer yatırımcılara ayıp ettin. Toplantı iptal. MKU bana para vermedi filan diye ağlayıp, gizli toplantı niye yapmaya kalkıyorsun. Bilmiyor musun plan yapıcıların en büyüğü ALLAH'tır.
    10 gün içinde ne değiştiyse, ikisi ÇOK İYİ ANLAŞMAYA BAŞLAMIŞ.......

watsup grubu çok iyi.....kimi arasan var......ben bile varım.......

birbirlerine kızıp ikide bir grup kurup kapatıyolardı, bende ertesi gün bi grup açtım.......

bu seferde, onlar grup açtılar tekrardan.....

ama öyle , ama böyle genyatırım hissedarlarını TEK ÇATI ALTINDA TOPLAMIŞ oldum.......

3. 3 YILDIR olduğu gibi, yine müjdat kardeşime, ATAR GİDER yapmaya başlamışlar......

hayalleri güzel......dava açıp, adam başı 1 er milyon kaldıracaklarmış........

4. grupta İÇTİMA YAPILDI geçengün sabah 11 de.....herkes lot sayısını bildirsin diye.....

yüzde 40 oy toplandı 2 saattte.....

bilinen 4 kişi hariç, sadece 2 kişi büyük oy beyan etti. 30 vee 50 bin lot......

geri kalanı, muammma......şurada şu kadar var, bu arkadaşta bu kadar var ama üye olmuyo, bunun amcasının kızının damadında 25 bin var ama kimliğini gizli tutmak istiyo, vesaire şeklinde......

5. kısaca aslında olan şu.........

NUR-MUR HİSSE PAZ. MAN. A.Ş. tekrardan FAALİYETE GEÇTİ.........

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    kısaca aslında olan şu.........

NUR-MUR HİSSE PAZ. MAN. A.Ş. tekrardan FAALİYETE GEÇTİ.........
    Tabi önce çıkıp sonra tekrar girince guruba, orada yazılanları görmedin. Senin hacivat, murat'ın karagöz olduğunu, iki ayrı grupta yolunacak kaz aradığınızı yazdım. Hayret, murat tepki vermedi. Ama seni kaz yolucu yazdığımı görmeden sen tepki verdin. Neden ola ki? Tuhaf. Enteresting...

7.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Tabi önce çıkıp sonra tekrar girince guruba, orada yazılanları görmedin. Senin hacivat, murat'ın karagöz olduğunu, iki ayrı grupta yolunacak kaz aradığınızı yazdım. Hayret, murat tepki vermedi. Ama seni kaz yolucu yazdığımı görmeden sen tepki verdin. Neden ola ki? Tuhaf. Enteresting...
    Benim sıklıkla kullandığım KELİMELERİ kullanma.....

ENTRESTİNG .........Kelimesi özellikle.......

sonra SEN , BEN, 666 yı aynı kişi SANIRLAR......

beni şikayet ettiğin dilekçeyide SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.........Dilekçne telefon numaramı eklersen, ifadeye telefonla çağırırlar. oturduğum bölge JANDARMA BÖLGESİ, ADLİYE polis bölgesi......kurum arası yazışmalarla VAKİT KAYBETMEYEK.....

8.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    genyatırım hissedarlarının EN SEVDİĞİM ÖZELLİĞİ şudur........

birbirleri , hakkındaki mesaj ve watsup YAZIŞMALARINI üçüncü kişilere gösterirler........

senin yazdıklarının haberi bana çoktan geldi.......

BENİ GÖREVİMDEN AZLETMİŞSİN........

bilader, önce işe al, sigortamı başlat, sonra kov........

değişik bi "işçi çalıştırma anlayışın" var senin.......

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •