110 binin altına inmeden birkaç ay daha ralli devam eder diye düşünüyorum.
50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
110 binin altına inmeden birkaç ay daha ralli devam eder diye düşünüyorum.
SWAP faizi derken?
sanırım hiç diyanet işlerine aktarılan kaynakların büyük bir kısmının nereden geldiğini görmediniz?
bir günahkar benim zaten.
####
neyse ben sadece şuan TR de iş kurmanın çok riskli olduğunu belli başlı raklam unsurlarının bizleri yanılttıklarını anlatmaya çalışıyorum
birilerinin bizleri NASIL eşşek gibi kullandığını nasıl kandırdıklarını anlatmaya çalışıyorum
yoksa bizde biliyoruz FAİZ haram
yememek için 10 çeşit düşünüyorum ancak işin içinden çıkamıyorum bir kere aldığın hisse bile FAİZ geliri elde ediyor.
####
neyse tartışmaya açık bunlar.
####
ASIL sorgulanması gereken ASGARİ ücreti 7500tl olan JAPONYADA benzin fiyatı 2,5tl ile diplerdeyken bizde :
bunun rantını kim yemekte?
Hybrit araç vergisi sıfırdı onada vergi çıktı
ne KULLANSAK birileri RANTI yeme peşinde
####
birde bu çıktı
neden çünkü birileri bizde belli ürünlerin Pahalı olduğunu HEMDE AŞIRI kazık olduğunu biliyor yurtdışından sipraiş ediyordu
bende dahil
mesela ARABA parçası hatta lastik oto lastik evet yanlış duymadınız
ÇİN den LASTİK getirin 20 tl burada SAT 200 TL en kötü
####
ve korkutucu bilanço :
bunun 10 MİLYAR DOLARI ALTIN dan oluşmuş evet TÜRK HALKI 2017 yılında geçen YIL 5 MİLYAR dolar altın almışken bu YIL 15 milyar dolarlık ALMIŞ aradaki FARK 10 milyar DOLAR
BRAVO kedi olalı benim vatandaşım bir fare tuttu
2000 YILINDAN GÜNÜMÜZe 32 MİSLİ ARTAN ALTIN TL bazından hesapladım
o zamanlar GRAMI 5tl idi.
2023 e kadar minimum 6 MİSLİ ARTACAK
bakarsınız 10 misli olur.
####
bir günahkar da ben oldum sayenizde... hazır Diyanetten söz açmışken
2017 hac fiyatları
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI
2017 YILI HAC ORGANİZASYONU
HAC ÜCRETLERİ
ODA TERCİHLi
2 kişilik oda 15.500
3 kişilik oda 14.000
4 kişilik oda 12.250
2018 hac fiyatları
2 KİŞİLİK ODA 20.680 SAR
3 KİŞİLİK ODA 17.695 SAR
4 KİŞİLİK ODA 15.480 SAR
yani bizim dürüst Diyanetimiz 15346 Riyalden fiyatı 2 kişilik oda için 20680 riyale çeviriveriyor... yani hizmete dolar bazında ya da riyal bazında % 35 zam yapıveriyor (dolar Riyal kuru sabit riyal dolara endeksli bir para)...
gerekçe var mı muhtemelen yok. bu Diyanetin Vakfı halka açılsa da onun hissesini alsak böyle zam başka yerde yok...
Acaba bu ülkede bu durumu farkeden bir tek zındık ben miyim?
ben bilmezdim yeni ğrendim meğer bizler gerçekten (isim vermiyorum) bir şahsı dinsiz diye topa tutmuşuz
1990larda adam bildiğimiz HAFIZ mış
ne toplumuz Sağolsun internet oldukça daha neler öğreneceğiz.
#####
Hacca topraklarına KABE yi görmek nasip oldu bana ama
gelin görün ki gittiğimde Gerçekleri gördüm sanki bir EL dokundu orada aklım başıma geldi işte o günden sonra buralarda yazmaya ve gerçekleri görmeye başladım
belki hiç gitmemiş olsam dünyanın düzenini anlayamayacaktım.
derler ya "kıyamete yakın bir tek kişi kalacak iman sahibi o da imanını kaybetmeden kıyamet kopacak diye"
inandım bu söze
ortaçağ avrupası gibi cahil bıraktığın SÜRECE yönetirsin hakim dünyada.
bir kaç mesaj önceki GRAFİKlere ek yapayım konu sapmadan
Zirve ne kdaar yükselirse düşüş noktası o kadr yüksek kalacak
ÇÜNKÜ döviz yükselişi OLMUYOR birileri DÖVİZİ baskılıyor DÖVİZ fırlasa borsa getirisi artacak ama yapmıyorlar
çıkabileceğimiz maksimum nokta belli bunun bir %3 ü GRAFİK hatası olsun önceki GRAFİKLERE bakıp konuşuyorum yanlış anlaayın.bu son grafik sadece bir ÖRNEKLERE yani ILLUSTRASYON.
%10 üzeri HAYAL sadece
yani olsak olsak 135550 oluruz.
tabiii 128500 geçilirse
ki % olarak hesaplayınca ASLINDA çok yakınız
DÖVİZİ baskılayanlar SERBST bıraktıkları ZAMAN mı borsa çakılacak merak ediyorum?
bu sefer BORSA MIZ aşırı ucuz olacak BELKİ daha önce ekledğiim DOLAR bazlı DİP fiyatlara geliriz. 2021 de
ancak unutmayın DOLAR ı ucuzlatan TRUMP ile öğrendim ki ARTIK DOLAR bazlı grafiklere de güven olmuyor.
####
Zındık değilsin bu arada aklı başında birilerinin izinden gitmeyen okuyup anlayan
İLK emir olan "OKU"nun sevabını alırsın umarım aydınlattığın için teşekkür.
####
bu haberde çıktıysa BİTTİK komple
kesin az biraz BORSAYI çıkartırlar acemileri CEKİP BASARLAR
BORSA bıraktığı teknik boşluğu doldurmalı 105 000e kadar düşüş şimdiden hayırlı olsun.
####
HALKB zedeler
müjde TeKNİK alım noktası işareti veriyor sistem
9,6tl ile 9,10tl aralığı AYLK bazda görülmesi GEREKEN seviyeler
ALIM için ben YÜKLÜ almayı kafaya koydum
satmak isteyen varsa beklerim.
###
düşüşte DİPLER nisan mayıs ve yaz aylarına SARKARSA dipler 8,70 civarları olabilir Alım yapanlar kademeli alım a dikkat
satım yapacaklar malın hepsini kaptırmayın.
en son söyledğim 3-5 hissenin aylık grafiklerde TAKİP ediniz
yanılıp mal kaptırırsınız dikkatli olun.
VENZUELA petrol ülkesi ama petrolü KARTELLERE peşkeş çekmiyorlar bu yüzden iç karışıklardan kurtulmuyorlar
venezuela da 1 litre BENZİN bizim PARA ile 0,07tl yani
6TL /0,07 =86 misli bizden ucuzlar
####
neyse konu bu değil; yukarıdaki DÖVİZ sat haberi asıl günün konusu çünkü birileri
ÖZELLİKLE dünyayı yönetenlerin adamları döviz SAT demekteyse HEPTEN S.çt.k
adamlar şubatta borsayı kaldırır biraz daha sonra ÇAT ÇUT bir OLAY yaratırlar istanbulda para ile yine HALK sokaklara indirilir veya başka bir OLAY olur vatandaş o zaman görür ebe... çç sını.
####
BORSAMIZ yukarıya RALLİ yaptıralacaksa bu dövizin fırlaması ile olur ancak fakat ve lakin unutmamak gerekli ki
DÖVİZ %50-60 değerlenince birileri TELEVİZYONDA kriz kriz kriz diye tutturursa
borsa çaktırılır önce
işte o zaman korkmadan borsaya girme vakti geldi demektir ancak nereye kadar düşürürler ne yaparlar o kısımı bilmiyorum.
bir kaç mesaj önce ne YAZDIM ?
kaç kişi okudu?
burada iki HİSSE yazsam eminim ki daha fazla okunurdu.
amaç geyik bile olsa millet inanırdı.
ancak bakın FORUMUmu BAŞTAN sona en az 3-4 saat ayırıp okuyun
Her 3 başlığımı mesaj atlamadan okuyun ki anlayın dünyanın sistemini
nasıl vatandaş sadece KÖLE olarak görülüyor anlayın.
geçenlerde bir TV programında "IN tıme " diye bir film söylendi izlememiştim justin oynuyor
bu filmde oynadığı için piyasadan silinmiş sözde dünyayı yönetenler tarafından.veya öyle gösterildi
NASIL micheal Jackson silindiyse önce şöhret ederler karşı gelince silerler
bir yerlerele gelmek için bunların bir taraflarını yalamayan ünlü yoktur
hani vatandaşın seçtikleri varya o kısımda da durum aynı aslında bize güç bizde deniliyor ancak güç hiç bizde olmadı
2013olaylarında bile yurtdışından 100milyon dolar getirildi birilerine dağıtıldı sokaklara inilmesi istendi senaryo Hazırdı ünlüler bile aldıkları tehditler yüzünden olaylara destek verdi.
dünyayı kimler yönetiyorsa oyunları senaryoları belli bir mahlukata pabucunu ters giydirir.
https://karikaturborsasi.blogspot.co...-giydirir.html
####
buna da gülmemek elden değil
http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post1641490
tamamen teknik konuşmuş aamca
"SATTIKLARI kadar düşürürler ALDIKLARI kadar yükseltirler"
piyasalara BU ata sözü armağanım olsun TOP topIC
128500+(%10)=141350 yapar zaten
135500 benim hesapladığım zirveye %3 yanılma payı eklersem 139500ler yapar
ki ben temkinli insanım o seviye olan 128500 de zaten mal taşımam
piyasa şubatta buralara gelmezse BAKIN bu konuda ISRARCI olabilirim
çünkü ZAMANSAL TEKNİK analiz BELLİ noktaların kesişimi için ŞUBAT ayını veriyor.
TEKRAR piyasanın 135500lere gelebilmesi için EKim 2018 e kadar düşüp oralardan Rallli yapması gerekir.
ancak ben her koşulda böyle bir yükselme ihtimalini UCUZ kalmış DÖVİZ yerine
HİSSE taşıma riskini alamam.bunun yerine BANKA kiralık kasasında ALTIN tutarım daha iyi.
neden derseniz şuan zaten 119000deyiz diyelim mini FİBONACCİ hesabına göre +%15 eklersek
zaten 136000ediyor.
ancak %15 için borsanın ÇAKILMA hiç satamadan düşme ihtimalini alamam
BAKIN kaç mesaj önce SP500 grafikleri EKLEDİM SP500 yıllarca böyle SERT HIZLI ve ÇEVik yükseliş görmemiş
birileri orada da AÇIĞA mal satıyor SADECE onları zarara sokup belkide AÇIK pozisyonlarını patlatmak için böyle süpürdüler yukarıya
belki NİSAN 2017 de yaptığım teknik analiz tutacak ve cidden 2870 civarları ZİRVESİ olarak kalacak ve 2021 ekadar 1400-1600lere kadar düşecek.
veya iyice yeni bir MICHEAL BURY yaratmamak için 3100lere kadar alacaklar
videolarını nostradamus videoları ile paylaştım 1 ay önce AÇIP bakın kimmiş?
####
neyse :
insanlara yardımcı olun biliyorum bir çoğunuz hayatın stresi ile başetmek ve her gün tonlarca baskıyı kaldırmak zorundasınız
ancak unutmayın yardım ettiğiniz kadar yardım görürsünüz
biz burada boşuna amme hizmeti yapmıyoruz sadece vatandaşı köle olmaktan kurtarıyoruz.
arada bir Allah razı olsun işitelim.
####
TRUMP ın doları değersizleştirp BORSASINI biraz daha yükseltme EYLEMİNE bakın birde bizdeki TL yi değerlendir ki BORSA çakılsın diye düşünen MERKEZ hesap uzmanlarına bakın karar sizin?
Yer İmleri