Sayfa 558/964 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by demokrat Yazıyı Oku
    Sayın Metin Oktay
    Kacirdiginiz birkaç nüans var üniversitede dersini aldım hani.bilemiyorum daha nasıl anlatırım uzun cümleleri sevmem

Haber güzel olduğu gibi bilanço dönemi de 2018 ilk ceyrektir
    Üniversite okuduğunuza sevindim. En azından anlayabilmeniz açısından bir ümit var.

Şimdi size 2 sorum var. Sadece evet ve hayır diyerek cevabı kendiniz bulun.

1-Kaptaki haberde satışın büyük bölümü 2017 yılında tamamlanarak tescil edildi yazıyor mu?

2- Tescil edilen bir satışın ilgili dönemin bilançolarında gösterilmeme şansı hukuken mümkün mudur?

Üniversitede okudum dediğiniz için bu şekilde soruyorum. Sadece evet ve hayır yazın konu kapansın.

Burada dikkat edilmesi gereken husus sirket degerlemeyi gercek blancoda mi gosterecek
    Yoksa ttk.376 ya gore ek blanco ilemi yapacak
    Veya 12 aylikta hicbir sey yapmayip
    2018.1.donemde bu arsa satisi ve arial borcu yapilandirmasiyla
    Sermaye kaybindan otamatik olarak cikacakmi
    Benim tahminim ve sahsi kanatim
    2018 ilk 3 aylik blancoda ak kara belli olacaktir.
    2017 yil sonu icin ek sure alir sonra 2018 uc aylik arasi cok az zaten

3. Yılmaz vuralı da severim bu arada. Tanışmışlığımda vardır. Giresundan kovulmuş en son.
    Herkes ekmeğinin peşinde.

4. 1.sorunuzun cevabı büyük bölümü değil tescili gerekir metin oktay
    2.sorunun cevabında nüanslar girip konuyu teknik olarak sana anlamakla uğraşmak istemiyorum

Neye inanmak istersen ona inan da insanların kafasını karıştırma

5.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Üniversite okuduğunuza sevindim. En azından anlayabilmeniz açısından bir ümit var.

1-Kaptaki haberde satışın büyük bölümü 2017 yılında tamamlanarak tescil edildi yazıyor mu?

2- Tescil edilen bir satışın ilgili dönemin bilançolarında gösterilmeme şansı hukuken mümkün mudur?

Üniversitede okudum dediğiniz için bu şekilde soruyorum. Sadece evet ve hayır yazın konu kapansın.
    Sayin metin oktay dogrusu sizin dediginiz...

Ama sorun su ki burasi da kervansaray hissesi...

Kanunen olmamasi gereken her seyi gorduk...

Sirket kap aciklamalarindan dolayi onlarca ceza aldi...

200 milyonluk sirket varligi ic edilmis sirket yoneticileri icin suc duyurularinda bulunulmus...

Kap haberleri yalan yanlis verilmis iranli meselesinde oldugu gibi...

Evet haklisiniz ancak bizde diyoruz ki bu konsolide bilancoda gozukmedi... Ya bagli ortak bilancolarinda muhasebelestirilip konsolide de garip bir hesapta muhasebelestirildi... Ya da bunlar ezbere kap haberi gonderip satisin ve tecilin yapildigini yanlislikla yazdilar. Biz bilancolarda gormedik...

Birde sizde hak verirsiniz ki bu nedenlerden ki bu saydiklarim %1 bile degil, o nedenle bu hisse insani sorgucu ve supheci yapiyor...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku

Sn.oktay
    Buradaki kervan hissesi
    Sizde yatirimcisiniz su denetci raporlarini hic okudunuzmu sizi yazilardan okudugum kadariyla bilgili oldugunuz izlemini edindim.
    Bende olayin epeyce icinden biri olarak yaziyorum
    O denetci ropurlarina gore ne sizin nede benim bu hissede olmamasi lazim
    Ama girdik bir defa
    Bunlar sirket ve holdingin hic birseyini duzgun yapmamislar burada yazamiyacagim sebeplerle bu hale ozellikle getirdiler ama isi beceremediler
    Tapu isleride karisik
    Kendi istirakleriyle bile davalik
    Gersini siz dusunun
    Bu isin tahsille bilgiyle fazla ilgisi yok
    Karsinizda kervan ve tilki var

7.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Sayin metin oktay dogrusu sizin dediginiz...

Ama sorun su ki burasi da kervansaray hissesi...

Kanunen olmamasi gereken her seyi gorduk...

Sirket kap aciklamalarindan dolayi onlarca ceza aldi...

200 milyonluk sirket varligi ic edilmis sirket yoneticileri icin suc duyurularinda bulunulmus...

Kap haberleri yalan yanlis verilmis iranli meselesinde oldugu gibi...

Evet haklisiniz ancak bizde diyoruz ki bu konsolide bilancoda gozukmedi... Ya bagli ortak bilancolarinda muhasebelestirilip konsolide de garip bir hesapta muhasebelestirildi... Ya da bunlar ezbere kap haberi gonderip satisin ve tecilin yapildigini yanlislikla yazdilar. Biz bilancolarda gormedik...

Birde sizde hak verirsiniz ki bu nedenlerden ki bu saydiklarim %1 bile degil, o nedenle bu hisse insani sorgucu ve supheci yapiyor...

Sayın frecell bu konuyu uzatmak istemiyorum ama sizde yanılıyorsunuz zaten eğitimine vakıf olduğunuz bir konu değil tıpkı sayın Metin Oktay gibi

Bazen okumak yetmez mevzuat teknik bilgi ile yorumlanır

8.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Burada dikkat edilmesi gereken husus sirket degerlemeyi gercek blancoda mi gosterecek
    Yoksa ttk.376 ya gore ek blanco ilemi yapacak
    Veya 12 aylikta hicbir sey yapmayip
    2018.1.donemde bu arsa satisi ve arial borcu yapilandirmasiyla
    Sermaye kaybindan otamatik olarak cikacakmi
    Benim tahminim ve sahsi kanatim
    2018 ilk 3 aylik blancoda ak kara belli olacaktir.
    2017 yil sonu icin ek sure alir sonra 2018 uc aylik arasi cok az zaten
    Cok onemli bir konu hocam...

Hangisi olursa olsun en fazla 3-3,5 ay gibi bir zaman var.

Benim dusuncemde iyi niyetli olmadiklarini ve bugune kadarki kap aciklamalarina istinaden...

12 aylikta sermaye kaybini 2/3 den %50 seviyesine getirecek kadar denetciye degerleme sunacaklardir. Yoksa denetci olumsuz gorus bildirir.Diger degerlemeleri 12 aylik ile 3 aylik arasinda ya da 3 aylikta aciklayabilirler...

Tabi aciklarlarsa

Yani sonuc olarak iyi niyetliler ise butun gmleri degerlendirip bunu en kisa zamanda aciklarlar...

Hep ayni noktaya geliyoruz niyet!

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 558/964 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •