Sayfa 375/1078 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Gelip gidip size iş çıkartıyorum. Daha fazla zahmet vermeyeyim. Ancak ....
    Temel Veriler F/K Sıralaması Tablosunda bilanço açıklamayan şirketler ile
    zarar açıklayan şirketler karşısında açık mavi renkte "0" kaydı yer alıyor. Zararda
    olan şirketleri diğerlerinden ayırmak için rakamın rengini maviden kırmızıya çevirme
    imkanımız var mıdır?

Teşekkür ederim.
    Ne demek üstadım öyle "iş çıkartmak" gibi düşünceler...

Sizin gözünüze çarpanları düzeltmek benim için bir zevktir...

İlk fırsatta hemen halledeceğim inşaAllah. Yine de biraz zaman alabilir. Çünkü verilerin her biri farklı dosyalarda. Bunları birbirine bağlamam lâzım...

Burada zarar olayı "yıllık" bazda mı yoksa "dönemlik" mi? olsa iyi olur?

Varsa başka gözünüze çarpanlar lütfen çekinmeyin...

"PEKGY" ve "TDGYO" hisseleri de listeye eklenmiş ve grafikleri güncellenmiştir....

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Günlük, Haftalık, Aylık Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel Tabolar da güncellenmiştir...

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    ...

Burada zarar olayı "yıllık" bazda mı yoksa "dönemlik" mi? olsa iyi olur?

Varsa başka gözünüze çarpanlar lütfen çekinmeyin...

"PEKGY" ve "TDGYO" hisseleri de listeye eklenmiş ve grafikleri güncellenmiştir....
    Yeni bir talep gelmesin diye ilk satırda yıllık mı, dönemlik mi olsun diye önleminizi
    almış; ikinci satırda başka göze çarpan varsa söyleyin diye açık kapı bırakmışsınız.

Söylediğimde ben aracı kurumda vakti ve imkanı bol yatırım uzman yardımcısı
    mıyım diye isyan edeceğiniz için susmayı tercih edeceğim.

Şirketlerin faaliyetleri yıl içinde dalgalanmalar gösterdiğinden kanımca dönemlik
    yerine yıllık F/K oranını kullanmak daha rasyonel olur.

Zahmetler verdim; emekleriniz için teşekkür ederim.
    https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Hayırlı Haftalar...

Gününüz güzel geçsin...

Hafta sonu yoğun bir tempo ile çalışarak ne zamandır aklımda olan "Ziyaretçi Bilgileri" kısmını da tamamlamış oldum.

Bu sayede siteye giren çıkan var mı? bileceğim. Siteye çok kişi giriyor olabilir ama burada yazmadıkları için bunu bilemiyordum. Ayrıca hangi sayfalar daha çok ilgi çekiyor onu da bilemiyordum. Şimdi artık bunu takip edebileceğim...

Bu arada sizler için de bir süpriz hazırladım:

- Malumunuz herkesin bir IP adresi var ve bu bizim kimlik kartımız gibi birşey. Hangi siteye girersek girelim bu bilgi sayesinde bizler istatistiki bilgilere tabii tutuluruz. Ben de bu IP numarası ile gelen günlük ve toplam kişi sayısını öğreniyorum.

- Genelde herkes merak eder: "Acaba benim IP adresim bulunduğum konumu ne kadar doğrulukta veriyor?" diye. İşte bunun için ben de "İletişim" Sayfasındaki haritaya kendi konumumu değil, sizlerin konumunu gönderiyorum. Bu sayede herkes bu soruya cevap bulmuş olacak.

Ben farklı konumlardan test ettim ve hiçbirisi çok yaklaşmıyor. Ya benim kullandığım ücretsiz bir veri sağlayıcı olduğu için hatalı ya da zaten hiçbir şekilde tam olarak konum bulunamıyor. Sizler de test edip paylaşabilirsiniz...

Sizin konumunuzu siteden ben göremiyorum; herkes kendi konumunu görüyor. Bir süre böyle kullanalım daha sonra yine ben kendi konumumu eklerim...

Umarım beğenirsiniz...

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Şirketlerin faaliyetleri yıl içinde dalgalanmalar gösterdiğinden kanımca dönemlik
    yerine yıllık F/K oranını kullanmak daha rasyonel olur.

Zahmetler verdim; emekleriniz için teşekkür ederim.
    Üstadım sizim bu talebiniz elimdeki diğer projeden dolayı gecikti, kusura bakmayın. Zaten daha önce de söylediğim gibi 2 farklı dosyadan bilgilerin alınıp kullanılması gerektiğinden biraz zaman alacaktır.

Şu andan itibaren bu konu üzerinde çalışmaya başlıyorum. İnşaAllah en kısa sürede bunu da çözerim...

Selamlar, hürmetler...

6. Hayırlı haftalar sayın T/A...

Konumu test ettim.Bende de hatalı çıkıyor.

Hayırlı bol kazançlar dilerim...

günaydın sayın forumdaşlar,

aşağıdaki adresten baktım, IP adresinden konum bilgisi benim doğru çıkıyor.

iyi haftalar...

https://www.iplocation.net/

Alıntı Originally Posted by trushan Yazıyı Oku
    Hayırlı haftalar sayın T/A...

Konumu test ettim.Bende de hatalı çıkıyor.

Hayırlı bol kazançlar dilerim...
    Cepten girildiği zaman hata oranı artıyor...

Sabit hattan girilirse doğru verebilir...

Burada hata derken , şehri mi yanlış veriyor yoksa gerçek konumu mu?

Sabit hatlarda genelde şehri doğru biliyor ama gerçek konuma yaklaşamıyor. Bu da bir yandan iyi birşey...

Sayfa 375/1078 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •