Sayfa 417/651 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. SPK çalışanları Akgirayın güdümünden kurtulamadılar ve Akgirayın hisse satışına kısıtlama getirmediler. Onlarca kişinin mağdur olduğu noktada, akgiraylarda adamlık olmadığı ortada. itibarlarını bile satmış adamlar. Hep çalma, hep soyma peşindeler. Ben inanıyorum ki bu işi kurtarma adına ortaya koyduğu bir şey yok. Ben öldüreyim siz diriltin tavrı umutsuzluğu artırıyor. Sürekli yeni küçük yatırımcı giriyor hisseye, buradan döner inşallah ümidinin sonucunu bekliyoruz. Hissenin 1.80 den itibaren devam eden düşme serüvenine mahkumuz. ytd

2. eşleşmede 25 de kırılmış.. 25 te 120 bin işlem 170 bin satıcı var
    Bir topic de hisse toplanıyor mu, uçacakmış, yukarıda asla şu olmadan vermem, spek eline vercem gibi mesajlar yazılıyorsa o hisseden uzak durma vakti gelmiştir

3. Burada öyle bir söz hiç olmadı. Burası spekten darbe yemedi spk dan darbe yedi... ya dönerse'nin bekleyişi var sadece.

4. Bu kadar sessizlikten sonra bu kadar cokmuslukten sonra kısa zamanda haber gelecektir diye dusunuyorum

5. Burada kimse kimsenin yorum ve görüşüne göre işlem yapmasın. Ne olacağı belli değil. uçurumun kenarında intihar edeceği ilan edilmiş cinnet geçirmiş, eşinden ve çocuklarından ayrılmış, kredi borcu içinde yüzen bir adam misali bimeksin durumu. Birileri bu intihardan vazgeçirmeye çalışıyor. Önemli olan intihardan vazgeçmesi değil, vazgeçtiği zaman eş ve çocuklarını ona geri kazandıracağını söyleyecek, ona iş vereceğini söyleyecek bir baba yiğidin ortaya çıkması ki şu ana kadar çıkmadı. Alırsın, olumlu bir haber çıkar kazanırsın ya da zararını kurtarırsın. Ya da almazsın ya da elindekini satarsın yine çıkar sebep olana gidersin.
    Bir de tam tersine şirket iflas açıklar, sat dememiş olana ya da al diyene gidersin.
    Mevcut durumda kimsenin kimseye olumlu ya da olumsuz ima yapması bile başlı başına vebaldir. Kimse ne bu vebali alsın ne de başkasına bu vebali aldırsın. NOKTA. YTD

6. Sayın çilekes ortaklarim. Isimiz baya zor. Allah sabir ve bor kolaylik verir insallah. Insan merak etmeden duramiyor. Ziraat hala alici mi

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu saatten sonra çıkar mı düşer mi? den ziyade bu kadar insan resmen dolandırıldı, yasal haklarımız var mı?
    Hukukçu tanıdığı olan varsa bilgi paylaşırlarsa en fayfalı paylaşımı yapmış olur...
    Yoksa şu haliyle martta batmazsa nisanda batar...

8. ilgiliye buradan sesleniyoruz ya adam gibi kurtar yada adam gibi mertçe ben bu işi beceremedim bütün hissedarların günahını üstleniyorum de batacanmı iflasmı verecen ne yapacaksan dürüst ve şeffaflıkla yap.oyun oynayıp durmayın artık millet bunaldı yeter........
    Burada yazdıklarım kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi değildir.

Sayfa 417/651 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •