Sayfa 435/637 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Ege Endüstri için ne düşünüyorsunuz? Konuda hiç bahsi geçmedi sanırım..

Teşekkürler.
    Muhtemelen pahalı olduğunu düşünüyorlar Bence pahalı en azından ama geçenlerde 330 TLden aldım pahalı aldım derken 311 e düşüp 370 lere çıktı

2. Hisse uzerine fazlasiyla konusuluyor . Bu aralar altin ve doviz hareketi cok daha baskin, bu konuyla ilgili teknikciler varmi? Dolar bu kez 4 tl yi gececek mi?

3.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Hisse uzerine fazlasiyla konusuluyor . Bu aralar altin ve doviz hareketi cok daha baskin, bu konuyla ilgili teknikciler varmi? Dolar bu kez 4 tl yi gececek mi?
    benim yılın ilk yarısı sonuna kadar dolartl beklentim 4,1-4,2 aralığı (6 ay önceki tahmin)...aslında 4,4 leri bekliyordum, ama eurousd için 1,15-1,20 aralığı beklerken, şu an 1,2-1,25 aralığındayız...muhtemelen ilk yarı sonuna kadar da bu aralıkta kalır..bu nednele revize beklentim 4,1-4,2 aralığı.

yazmışken gram altın beklentimi de yazayım...daha önce paylaşmış olabilirim bu başlıkta...dolartl yanında onsaltın beklentim de ilk yarı sonuna kadar 1400 usd ler...bu durumda...gram altının da ilk yarı sonuna kadar 200 tl ye yaklaşmasını bekliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    benim yılın ilk yarısı sonuna kadar dolartl beklentim 4,1-4,2 aralığı (6 ay önceki tahmin)...aslında 4,4 leri bekliyordum, ama eurousd için 1,15-1,20 aralığı beklerken, şu an 1,2-1,25 aralığındayız...muhtemelen ilk yarı sonuna kadar da bu aralıkta kalır..bu nednele revize beklentim 4,1-4,2 aralığı.

yazmışken gram altın beklentimi de yazayım...daha önce paylaşmış olabilirim bu başlıkta...dolartl yanında onsaltın beklentim de ilk yarı sonuna kadar 1400 usd ler...bu durumda...gram altının da ilk yarı sonuna kadar 200 tl ye yaklaşmasını bekliyorum.
    Tesekurler yorumunuz icin,bende yatirimlarda aslan payi gram altinda olunca haliyle o taraf daha ilgimi cekiyor ama dengeli bir portfoy olusturmak sart..

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

dövizin artışından olumlu etkilenecek hangi hisseler olabilir.

konuşulan hisseler arasında ağırlıklı ihracat yapan yok gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    dövizin artışından olumlu etkilenecek hangi hisseler olabilir.

konuşulan hisseler arasında ağırlıklı ihracat yapan yok gibi.
    ben türev faydaları takip etme taraftarı değilim...dövizde hareketlenmeden faydalanmak istersem, dolar alırım, altın alırım (gerçi ikisi de portföyümde yeterince var).

bu tür döviz artarsa hangi hisse olumlu etkilenir, hangisi olumsuz etkilenir konusu...her zaman piyasada olmak zorunbda olan profesyoneller için geçerli...ya da pair trade denen, onbu al, bunu sat şeklinde işlem yapılabilir.

biz burada uzun vade yatırım için hisse alıyorsak ve 3-5 sene tutma niyetimiz varsa, burada kur etkisi bence önemli bir paremetre olmamalı.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Merhaba son günlerde dolardaki artışın sebebi fed mi?

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Ege Endüstri için ne düşünüyorsunuz? Konuda hiç bahsi geçmedi sanırım..

Teşekkürler.
    ?

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 435/637 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •