Hisse uzerine fazlasiyla konusuluyor . Bu aralar altin ve doviz hareketi cok daha baskin, bu konuyla ilgili teknikciler varmi? Dolar bu kez 4 tl yi gececek mi?
benim yılın ilk yarısı sonuna kadar dolartl beklentim 4,1-4,2 aralığı (6 ay önceki tahmin)...aslında 4,4 leri bekliyordum, ama eurousd için 1,15-1,20 aralığı beklerken, şu an 1,2-1,25 aralığındayız...muhtemelen ilk yarı sonuna kadar da bu aralıkta kalır..bu nednele revize beklentim 4,1-4,2 aralığı.
yazmışken gram altın beklentimi de yazayım...daha önce paylaşmış olabilirim bu başlıkta...dolartl yanında onsaltın beklentim de ilk yarı sonuna kadar 1400 usd ler...bu durumda...gram altının da ilk yarı sonuna kadar 200 tl ye yaklaşmasını bekliyorum.
ben türev faydaları takip etme taraftarı değilim...dövizde hareketlenmeden faydalanmak istersem, dolar alırım, altın alırım (gerçi ikisi de portföyümde yeterince var).
bu tür döviz artarsa hangi hisse olumlu etkilenir, hangisi olumsuz etkilenir konusu...her zaman piyasada olmak zorunbda olan profesyoneller için geçerli...ya da pair trade denen, onbu al, bunu sat şeklinde işlem yapılabilir.
biz burada uzun vade yatırım için hisse alıyorsak ve 3-5 sene tutma niyetimiz varsa, burada kur etkisi bence önemli bir paremetre olmamalı.
Merhaba son günlerde dolardaki artışın sebebi fed mi?
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri