Sayfa 243/548 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Tamam öyle olacak zaten.Demekki doholün kasasına fazla para girmesi doholün işine yarayacak.Peki fazla para nasıl girecek? Yani sonuçta 1,1 mlyr dolar girecek bu değişmeyecek ,fakat dgzeteye örnek veriyorum ne kadar çok değer biçilirse dgzete hisse sahibi olanlar o kadar fazla kazanacak yani o 7 milyon lotun sahibi, hrgzt içinde bu geçerli ama dgzteye daha çok değer biçilmesi etrafta daha çok dolaşan hrgzt hisse sahiplerinin daha az kazanmasına sebep olur, bu kimin işine yarar satın alana yarar, o zaman hisseleri bence satın alan topluyor,ve kolay olanı yapacaktır yani dgzteyi toplayacaktır, hrgzt zaten çağrı fiyatı düşük kalacaktır borçlarından dolayı filan falan.kafam karıştı ama sanırım doğru düşünüyorum bunu birileride söyledi burada bana mantıklı geliyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir

VIA_F1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ALIN Bİ BOMBA HABER DAHA

VERİLEN FİYATIN ÇOK ÜSTÜNDE VERECEK BİR GRUP VAR”

Fakat bir sürpriz çıkabilir. Şu anda söyleyemeyeceğim ama bir grup var. Verilen bu fiyatın çok üstünde talip olmak üzere. 1-2 gün içinde teklifi sunabilir. Yani bu satışın çok düşük olduğunu Doğan Medya Grubu’nun bu fiyata satılmaması gerektiğini ve bu şekilde satılmaması gerektiğini söyleyip biz şu kadar veriyoruz diye. Ki 1,3 ila 1,5 Milyar Dolar arası para koyacaklar diye bir bilgi geldi. Tam teyit edemediğim için söyleyemeyeceğim. Bu hafta sonu veya gelecek hafta başının sürprizi böyle bir şey olabilir. Aldığım bilgi bu. Bu kadarını söyleyebiliyorum. Teyit etmem şu an zor. Gün içinde belki bilginin doğruluğunu, yanlışlığını öğrenme şansım olur.

3.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    ALIN Bİ BOMBA HABER DAHA

VERİLEN FİYATIN ÇOK ÜSTÜNDE VERECEK BİR GRUP VARâ€

Fakat bir sürpriz çıkabilir. Şu anda söyleyemeyeceğim ama bir grup var. Verilen bu fiyatın çok üstünde talip olmak üzere. 1-2 gün içinde teklifi sunabilir. Yani bu satışın çok düşük olduğunu Doğan Medya Grubu’nun bu fiyata satılmaması gerektiğini ve bu şekilde satılmaması gerektiğini söyleyip biz şu kadar veriyoruz diye. Ki 1,3 ila 1,5 Milyar Dolar arası para koyacaklar diye bir bilgi geldi. Tam teyit edemediğim için söyleyemeyeceğim. Bu hafta sonu veya gelecek hafta başının sürprizi böyle bir şey olabilir. Aldığım bilgi bu. Bu kadarını söyleyebiliyorum. Teyit etmem şu an zor. Gün içinde belki bilginin doğruluğunu, yanlışlığını öğrenme şansım olur.
    Ben şahsen bunlara inanmıyorum...boş safsata ...can ataklı nin yazısından can ataklı zaten satılmasını istemeyen biri....ne diyor büyükler "futbol sadece futbol değildir"..bu satışta orada yazan rakamlardan ibaret değildir...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4. Know bey içimden geçenleri söylendiniz İnan’ın.bende bu şirketin bu paraya satıldığına inanmıyorum elimde kağıt kalem hesapladım gerçekten çerez parasına girmiş aptal mı bunlar diyorum içimden.borçlar düşüldükten sonraki kalan para olabilir bi ihtimal sabah olsun teorik eşleşmeyi bi görelim bakalım

5. Cuma günü yüklü miktarda açığa satış olmuş pazartesi tekrar düşüremek istemezler mi dusuk fiyattan tekrar toplamak için

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ayrıca belirtmek isterim teknik olarak teknik işlemez bu kağıtta ama.rsi 60 larda hala diğer doğan grubuna bakarsak onlar 80 i geçti.bizimki düzeltmesini yapa yapa gidiyor.buda not olarak aklımızda bulunsun

7. Dgzete 2016 da 88 milyon kar etmiş.kaba hesap bir konut kirası ile yaklaşık 30 yılda kendisini kurtarır.borsadada ettiği karın 30 katına kadar piyasa değeri oluşabiliyor.Şuanda ettiği kar ve borçsuzluğuna göre çok az piyasa değeri var.Neredeyse 5 senede kendisini amorti edecek durumu var bence.
    Ytd

8. Bakın gerele, 15 milyon kar etmiş piyasa değeri 350 milyon, 23 katı ya, ve dahada yükselecek gibi neymiş beklentisi varmış,lan buda satılıyo daha nolsun 23 katı olsa buda ne eder 23x42 hesap makinesi getirin) 966 milyon.züğürdün çenesini amma yordun dgzete
    Ytd

Sayfa 243/548 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •