Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
arkadaşlar bir şey soracam aktif tahvillerin 1-2 sene içerisnde %20 lere yaklaşabileceğini düşünüyorum. bu durumda paranın daha kıymetli olduğu zaman gelmez mi emlak sektöründe evler çok düşmez mi yanlış mı düşünüyorum kritik seviye %12 üstü bunu getirir
Ev alana neden araba hediye edilir. Evler çok satıldığı kapış kapış gittiği için müteahhit alıcılara kıyak mi geçmek istemiş😂😂😂
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş ne kurtlu adamlarsınız ya. Vatandaşa iyilik de mi yapmayak?
Adam evini alana yanında arabasını da hediye veriyor işte. Oh ya ohBir de evde kalmış şarapçı bir hatun verseler bütün stokları tüketirim
![]()
arkadaşlar kusura bakmayın burası yeri değil biliyorum ama PMVR3 gayrimenkul sertifikası halka arzı hakkında ne düşünüyorsunuz kısa vadede getiri sağlarmı?
Yükselen ve ileride dahada yükselme potansiyeli taşıyan faizler nedeniyle bankalar uzun vadeli düşük faizli konut kredisi vermek istemiyor. Bu durumdan dolayı oluşan boşluğu gayrimenkul sertifikası ile kapatmaya çalışıyorlar. Sertifikayı alanlar bankaların zarar etme riski nedeniyle sağlayamadıkları TL ye endeksli düşük faizli uzun vadeli bu krediyi sağlayacak olanlar gibi gözüküyor.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bankalar konut kredisinden para kazanmiyor..zaten kaynak da yok..yakinda konut kredisi faiz orani artar ya da konut kredisi talepleri reddedilir..
H60-L12 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri