HALKB sürekli olarak nitelikli yatırımcılara Finansman Bonosu İhracı yapıp duruyor, bu satışlar iskontolu ve kısa vadeli oluyor ama satış seviyesi ve ortaya çıkan faizi hiç açıklamıyor her nedense. 12 milyar TL'lik toplam ihraç hedefi kapsamında yapılıyor bu satışlar.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Sn TH
Defalarca stop olman gerekiyormuş(du)...
Senin gibi bir profosyonelin bu türbülansa hissede ,üstüne üstlük birde Halkb de yakalanması gerçekten ilginç...
Neyse dualarımız seninle....
Umarım en kısa sürede durumu toparlarsın...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
2018 1Ç bilançosunun son açıklama tarihi 21 Mayıs, herhalde son gün açıklarlar.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Sn TH
Hoşgörünüze sığınarak bir soru sormak istiyorum...
Aldığınız hisse
1)TL bazında
2)Dolar bazında % kaç düşerse başarısız bir yatırım yaptığınızı kabul edersiniz...?sonradan yükselecek olmasına rağmen...
Kastımı anladığınızı umuyorum....
Yoksa kâr eden her yatırım başarılı bir yatırımdır ancak sizi sıradan ky den farklı kılan noktasal öngörülerinizdir/minumum zararı yaşamanızdır..
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri