Artan

57,60 9.92 10:22
10,53 9.92 10:22
21,90 9.77 10:22
390,50 9.69 09:55
42,34 6.92 10:22
Artan Hisseler

Azalan

77,90 -9.99 10:22
9,96 -9.95 10:22
299,50 -6.55 10:22
22,50 -5.38 10:22
5,48 -4.86 10:22
Azalan Hisseler

İşlem

3.257.624.011,19 10:22
930.023.163,75 10:22
920.534.919,58 10:22
780.321.433,50 10:22
694.168.022,05 10:22
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    15 senedir meclisin cogunlugu ellerindeydi, guclu bir yonetim yapisi neden kurmadilar ?

Iyi denetlendiginde diyorsun, kim denetliyecek ? 17 Aralik'ta Tv kanallarinda gorulenlere ragmen hangi denetim calisti ?

Eger HAYIR cikarsa, bunlar " CHP hile yapti.." tanimiyoruz derse, ne olacak.?

Hangi yargic yargilayacak.?
    Geçmiş 90 yıla göre yönetim yapısı çok çok güçlüydü yeni anayasa ile daha da güçlü olacaktır bu tartışılamaz...
    AKP hangi seçim sonrası hile var demişki? Chp son 7 seçimde sürekli hile den bahseden sürekli şikayet eden taraf olmuş.
    AKP seçmeni chp seçmenine oranla daha bilinçli daha vatansever ve daha saygılı.
    Chp seçmeni sürekli hakaret peşinde fikir yok düşünce yok umut yok. Bu yüzden hem agresif hemde saldırganlar.
    Memleketin bekaası için referandumda evet çıkması vatan millet adına daha hayırlı olacağı kanaatindeyim...

Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Geçmiş 90 yıla göre yönetim yapısı çok çok güçlüydü yeni anayasa ile daha da güçlü olacaktır bu tartışılamaz...
    AKP hangi seçim sonrası hile var demişki? Chp son 7 seçimde sürekli hile den bahseden sürekli şikayet eden taraf olmuş.
    AKP seçmeni chp seçmenine oranla daha bilinçli daha vatansever ve daha saygılı.
    Chp seçmeni sürekli hakaret peşinde fikir yok düşünce yok umut yok. Bu yüzden hem agresif hemde saldırganlar.
    Memleketin bekaası için referandumda evet çıkması vatan millet adına daha hayırlı olacağı kanaatindeyim...
    Haziran secimlerinden sonra kasim secimlerini niye yapti.?

Haziran secimlerinden sonra kasim secimlerini niye yapti.?
    AKP her seçimden alnının akıyla çıkmıştır en kötü haziran seçimlerinde bile %40 üzerinde oy almıştır. AKP 1. Parti olmuştur o şartlarda hükümet kurulmasını uygun görmemiştir bence en doğru kararı vermiştir. Beceriksiz muhalefette eline geçen o fırsatı her zamanki gibi eline yüzüne bulaştırmıştır. Sırf AKP iktidar olmasın diye kk nin Bahçeli'nin önüne Başbakanlık koltuğunu nasıl verdiğine şahit olduk. Ama kk nin bu oyununu Bahçeli bozmuştur. Chp 300-500 yılda eline zor geçecek bu fırsatı beceriksizliği ile harcamıştır.

Haziran seçimlerinden sonra millet şunu gördü bu muhalefetten ne köy olur nede kasaba.

Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    Haziran seçimlerinden sonra millet şunu gördü bu muhalefetten ne köy olur nede kasaba.
    Bunlari yaziyor, hem kendinizi hem de okuyucuyu yaniltiyorsunuz.

Sonra sizin gibi dusunenler yuzunden millet inaniyor HALKB filan aliyor, ocaklari sonuyor.

Insallah vebali sorulur bir gun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    Bunlari yaziyor, hem kendinizi hem de okuyucuyu yaniltiyorsunuz.

Sonra sizin gibi dusunenler yuzunden millet inaniyor HALKB filan aliyor, ocaklari sonuyor.

Insallah vebali sorulur bir gun.
    ne kadar gereksiz bir alıntı yapmışsınız çok tutarsız bir yaklaşım, takaslara bakarsanız halkbank tahtasında ağırlığın düzenli olarak yabancılarda olduğunu görürsünüz, küçük yatırımcı akbankta iş c de garantide ne kadar varsa halkbankta da o miktarda var

yani bunda bir anormallik yok, kağıdı zorla satan yok
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    ne kadar gereksiz bir alıntı yapmışsınız çok tutarsız bir yaklaşım, takaslara bakarsanız halkbank tahtasında ağırlığın düzenli olarak yabancılarda olduğunu görürsünüz, küçük yatırımcı akbankta iş c de garantide ne kadar varsa halkbankta da o miktarda var

yani bunda bir anormallik yok, kağıdı zorla satan yok
    Kagida guvenip, meydanlarda soylenen yalanlara inaniyor millet.

HALKB'i alan yatirimci, Zarrab'in onune yatanlar yuzunden bankanin bu duruma dustugunu bilmiyor mu ?

Hem yabancidan bana ne, ben bizim insanimizin acisina yanarim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
    Kagida guvenip, meydanlarda soylenen yalanlara inaniyor millet.

HALKB'i alan yatirimci, Zarrab'in onune yatanlar yuzunden bankanin bu duruma dustugunu bilmiyor mu ?

Hem yabancidan bana ne, ben bizim insanimizin acisina yanarim.
    aynı yatırımcı ipek grubunun fetonun kağıtlarını riski bile bile almadımı ? halende işlem görüyor değilmi koza kağıtları ? neden ? çünki beklenti vaadeden spekülasyonu aktif kağıtlar bunlar

yani siz rahat olun bence, yatırımcı para kokusu almadığı kağıdın riskine silah dayasanız girmez, dolayısıyla kandırılma fikrine katılamıyorum çünki 20 li yaşlardan beri bende hisse tutuyorum borsanın ne olduğunu herkes kadar biliyorum.

saygılarımla
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •