Sayfa 810/1027 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Bayrak Yazıyı Oku
    Maharaj ve Umutabi piyasa gelecek iktidarı satın alıyor dolar düşüyor Darbe girişimine hala tezgah demenizi de anlamak mümkün değil Umutabi Pazartesiden sonra sistem dışına çıkardığın dolarlarınla sana iyi uykular
    Piyasa gelecek iktidarı satın alıyor da hangisini)))))))) Bence millet ittifakı ve 2.turda ince belli oldu, bazı mihraklar onun pozisyonunu alıyor.Anketleri yaptıran pek çok mihrak vardır)))))))

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Peki diyelim Muharrem İnce tavla partisindeymiş ki olabilir adam bu darbenin darbe falan olmadığını düşünmüş olabilir ( bunca darbe gördüm bu kadar absürt olanını şimdiye kadar görmemiştim) de Ak kafalar neredeymiş o aralar bide bunu deyiversinler de bizde bilelim. Örneğin ilder neredeymiş ,genel kurmay başkanı, diğer paşalar neredeymiş ? Düğün dernek falan gırla imiş neyse..
    bende malatyadaydım hanım ve çocuklar ankarada böyle darbe mi olur yattın uyuyun yarına bişey kalmaz dedim vurdum kafayı yattım
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bende malatyadaydım hanım ve çocuklar ankarada böyle darbe mi olur yattın uyuyun yarına bişey kalmaz dedim vurdum kafayı yattım
    Yaw Malatya limisin sen ?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Piyasa gelecek iktidarı satın alıyor da hangisini)))))))) Bence millet ittifakı ve 2.turda ince belli oldu, bazı mihraklar onun pozisyonunu alıyor.Anketleri yaptıran pek çok mihrak vardır)))))))
    Piyasada büyük oyuncular kimin geleceğini iyi biliyor .Bak CDS ler bir anda 324 den 296 ya geldi

5. Uzun vadeli Dolar yatırımcısı için bu birkaç iş günü çok önemli...

Alıntı Originally Posted by Bayrak Yazıyı Oku
    Piyasada büyük oyuncular kimin geleceğini iyi biliyor .Bak CDS ler bir anda 324 den 296 ya geldi
    Kim gelecek sizce

7. Piyasa miyoptur. Kısa vadede iyi algıladığı şey uzun vadede kötü de olabilir. O yüzden uzun vadeciler planlarını ona göre yapmalı.

12 yıl piyasa oyunculuğu yaptım piyasalar nasıl işler ciğerini bilirim kısa vadeli hareketleri fırsat olarak değerlendireceğim

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Yaw Malatya limisin sen ?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yo görevli gitmiştim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 810/1027 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz