Borsa yi saliyorlar.. maalt 16 kırmaz aşağı inslalah sıkıntı ozman başlar
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa yi saliyorlar.. maalt 16 kırmaz aşağı inslalah sıkıntı ozman başlar
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun yıllardır borsa yatırımcısıyım böyle aptalca bir iş görmedim tahtanın varmı acaba yapıcısı muhtemelen piyasadaki lotları sayıyor eğer dağınıksa toplayacak ama böylede toplayamaz bir çok arkadaş maliyetime gelsin satayım der bazılarıda üç beş kazanayım der satar tahtayı kaldırmadan kimse malını vermez bu şartlarda biraz yukarı taşı al milletin malını ondan sonra mevlam kerim
Ali koç yönetimde oda fener için şahsi parasını ezmenin peşinde
Bence tahtanın speği salak çantacının biri borç paraylada yapabilir
10 senedir aynı tas aynı hamam arkadaşlar bu kağıdın bu süreçte 24 ü gördüğünü ben görmedim. Uzaya giden kağıtlar oldu bunda tık yok. Yatırımcısını rezil eder durur.
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
An itibariyle sadece kasasında 110 trrilyon var hadi arazi oteli saymıyoruz
arkadaşlar kısaca maalt hikayemi anlatıyım
1 bilmeden aldım koçun olduğunu bile bilmiyordum
2 aldım rusya uçak düşürdü
3 kiracı kirayı azalt dedi
4 daha ne olacak dedik darbe oldu 7,66
5 imara itiraz geldi
6 mahkeme itirazı reddetti
7 yeni kiracı da kirayı indirtti ama en azından peşin verdi
8 kasa çil çil $ doluydu tamamı tl ye geçti
şimdi
1 yine uzun kısıa vade borcumuz hiç yok
2 yüksek faizde paranın tamamı vadeli de
3 bölge idare mahkemesi çift imza ile olumlu yönde karar verir ise danıştay yolu da kapnıp olay çöülüyor
4 orman bakanlığından kiraladığımız mares otelin kira süreci uzatılabiliyor aralık ayına kadar süremiz var
5 imar affından yararlanabliyoruz fakat oteli yıkamıyoruz sadece tadilat yapıp devcam edebiliyoruz ki bana sorarsanız şu piyasada en mantıklı çözüm kaldı ki çeşme sheraton bile bu yola gidiyor
6 geçmiş yıl zararımız neredeyse bitti artık temettü bile dağıtabilir hale geldi
karar sizin ey Türk yatırımcısı
Anladığım kadarıyla hissede en kıdemli kişi sizsiniz bende yeniyim turizim dönemi diye girdim haber düşmezse bu hisseyi götüremezler seans durdurma gelir haber gelirse inşallah bi ekmek yeriz...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri