Sayfa 248/882 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Hayırdır birader mallarımı kaçırdın
    ne kaçırması, hırsızmı var, neyi kim kimden kaçırmış...çöreklenmişsiniz hisselerin başına...varsa bilgi yazarsın..ortaklık, satış, ihracat bağlantılı kar...yada zararsız teknik diyelim...insanlara gaz verir gibi çıkacak inecek gibi şeyleri burya yazman yanlış...adam mala girer senin lafınla zarar ederse senmi zararını karşılayacaksın..he bilader...
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. 15 nere 1.9 nere...patlayacak birsey kalmis mi.

3.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    ne kaçırması, hırsızmı var, neyi kim kimden kaçırmış...çöreklenmişsiniz hisselerin başına...varsa bilgi yazarsın..ortaklık, satış, ihracat bağlantılı kar...yada zararsız teknik diyelim...insanlara gaz verir gibi çıkacak inecek gibi şeyleri burya yazman yanlış...adam mala girer senin lafınla zarar ederse senmi zararını karşılayacaksın..he bilader...
    En büyük bilgi deneyim dir benim geçmiş yazılarıma bu hisse de bakarsan anlarsın.Tabiki kimse kimse ye bakıp iş yapmasın ama burada yazmanın amacı insanların bilgi ve deneyimlerini paylaşmasıdır elinde hisse olan bir kişi hisseyle ilgili olumlu görüşlere sevinir atar yapmaz neyse benden bu kadar hisse inşallah yukarı gider orada son bir yazı daha iliştiririm.Herkese bol kazançlar

Bunlar yatırım tavsiyesi değildir .Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az

4. hala maniplasyon peşinde.....işi biliyorsun burda herkes iflas seviyesinde zararda..nasıl olsa bu işten garanti kar ediyorsun...milleti ne uğraştırıyorsun.zarardakilerin hesabına para pompala , sende hizmet edecem diye kendini paralama..alan razı olsun veren razı olsun..

5. bu tahtayı alacaksanız bilanço zarar geldiğinde aşagı vurduklarında almak lazım.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6. tabii bilanço zarar mı kar mı gelir bilemem.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

7. 5 sene önce iyi para kazanmıştım... Sıfır araba almıştım...Sonra tekrardan aldım, şimdi zarar...Gerçi zararım kazandığıma göre devede kulak...Ama biliyorum, bu hisse er ya da geç yine kazandırır...Ne zaman orası meçhul...

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    bu tahtayı alacaksanız bilanço zarar geldiğinde aşagı vurduklarında almak lazım.
    bişeyler yımırtlayacaksan tam söylede, insanlar aydınlansın...aşşağı derken neresi bodrum katta şu an kağıt bodrumun altıdamı var..

Sayfa 248/882 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •