Sayfa 659/1023 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Şimdi olaya duygusal değil akılcı yaklaşalım.ABD Türkiye ye diz çöktürecekmiş filan boş verelim, karşımızda AYI var biz cılız bir garibanız o AYI kendine denk başka bir AYI`ya ( RUSYA) diz çöktürüyor bize haydi haydi çöktürür. Bizim yapacağımız önce köprüyü geçene kadar AYIYA DAYI demek ,köprüyü geçtikten sonra aklımızı başımıza toplayıp bir an önce beton ekonomisine TAMAM deyip, tabi KANAL İSTANBUL gibi akla zarar ,zihni sinir laflarıda bir kenara bırakıp, acilen Dışa göbekten bağlı ekonomimiz de kalıcı tedbirleri almaya başlamalıyız. O zaman bakın umutabi ler bile Dolarını memleketin hizmetine sunar.
    umut abi ne yapılması gerektiğini biliyorlar zaten (bence) bizim bence aklımızın almadığı türkiye yi yönetenlerin "zihniyeti" biz türkiye yi düşünüyoruz, ekonomisini, insanlarını vs, onlar düşünmüyor.. (şaka değil gerçekten umursamıyorlar ) bu zihniyet değişmeden bence bişey olmaz. konu bilmemek değil yani.. kuyruğu dik tutuyorlar kendilerine göre, türkiye ekonomisi batsın, insanlar açlıktan ölsün önemli değil, netice de uzak ülkelere bir uçak biletine bakar, bavullarını toplarlar giderler.

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    umut abi ne yapılması gerektiğini biliyorlar zaten (bence) bizim bence aklımızın almadığı türkiye yi yönetenlerin "zihniyeti" biz türkiye yi düşünüyoruz, ekonomisini, insanlarını vs, onlar düşünmüyor.. (şaka değil gerçekten umursamıyorlar ) bu zihniyet değişmeden bence bişey olmaz. konu bilmemek değil yani.. kuyruğu dik tutuyorlar kendilerine göre, türkiye ekonomisi batsın, insanlar açlıktan ölsün önemli değil, netice de uzak ülkelere bir uçak biletine bakar, bavullarını toplarlar giderler.
    Umursamadıklarını bende biliyorum zaten o yüzden bu kadar sinirliyim. Ben aslında bunların bidon kafalara bile kızamıyorum .

http://www.hisse.net/topluluk/forumdisplay.php?f=45

Yukarıda ki topik de borsaya neden KENEF çukuru diye hitap ettiğimi açıklar. Üstelik bunlar göz altı ama en azından hala satma imkanın var birde bu güne kadar tarihten silinen , küçük yatırımcının soyulduğu yanlış bilmiyorsam 56 borsa şirketi var.

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Şimdi olaya duygusal değil akılcı yaklaşalım.ABD Türkiye ye diz çöktürecekmiş filan boş verelim, karşımızda AYI var biz cılız bir garibanız o AYI kendine denk başka bir AYI`ya ( RUSYA) diz çöktürüyor bize haydi haydi çöktürür.
    ABD, Rusya İran ve Çin'e yıllardır tehditler ardından yaptırımlar uyguluyor ama hala istediklerini alamadı.

Türkiye yaptırımlara boyun eğer ve ABD istediklerini alırsa bu ABD'nin ahlaksız tekliflerine direnilemeyeceğini değil iktidarın acizliğini kanıtlar.

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    ABD, Rusya İran ve Çin'e yıllardır tehditler ardından yaptırımlar uyguluyor ama hala istediklerini alamadı.

Türkiye yaptırımlara boyun eğer ve ABD istediklerini alırsa bu ABD'nin ahlaksız tekliflerine direnilemeyeceğini değil iktidarın acizliğini kanıtlar.
    Anlıyorum milliyetçllik güzel şeyde İran`ı bir kenara bırakalım ama diğer saydıklarınız Türkiyenin şu haliyle pek kıyaslanacak ülkeler değil sayın METEPOSTA.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bloomberg ht de şimdi bir izleyici BES şirketlerinin millete düşük gertiri sağladığından dem vurdu Ali Çağatay`da bunu doğruladı. Bu zaten benimde bildiğim bir şey, düzen yine küçük insanları düdükleme üzerine kurulu. Benim anlamadığım , ATİLLA YEŞİLADA denilen zat her konuda muhalif ve benim bildiğim doğrularıda söylerken nasıl oluyorda subliminal mesaj verir gibi BES in nasıl yaralı bir sitem olduğunu filan laflarının arasına sokuşturuyor anlamıyorum. Benim düşüncem adam BES firmalarına danışmanlık yapıyor yani onlardan MAMALANIYOR, aksini düşünemiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu borcu nasıl yedilerse öyle ödesinler yerken bize vermediler öderken de bizden CENT gelmez hadin bakim.
    ama aldıkları bu borçlarla millete büyük hizmetler de yaptılar. mesela milletin ...na koydular...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 659/1023 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •