Sayfa 147/1024 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Faiz olmaz onu unutalım da diye düşünüyorum...

O zaman bankaya yattığını düşünelim... Mevduat toplamında ki artış azalış bu bilgiyi verir mi diye sorayım....Ya da net hata noksan mı bu bilgiyi (miktar falan) daha net verebilir?
    Parasal sıkılaşmayı unutalım dersek içerdeki yabancı kolaylıkla ve düşük maliyetli olarak TL'ye ulaşarak katardan gelen ek döviz likiditesini anında emer, dışarı tükürür.

1-2 gün swap kısıtlaması gibi alengirli numaralarla yabancının TL'ye ulaşımını kısıtladık diye kendimize o kadar güvenmemeliyiz. Bunu uzun süre sürdürmek epey zor olur.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Evet bu aşamada içeri sokup uzun süre tutması özellikle önemli .. 🙂
    Neticede sonunda çıksa da girmesi herkese bir canlılık getirir di mi efendim. Bu tarz şeylere ihtiyac var şu tatsız günlerde size sonuna kadar katılıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Neticede sonunda çıksa da girmesi herkese bir canlılık getirir di mi efendim. Bu tarz şeylere ihtiyac var şu tatsız günlerde size sonuna kadar katılıyorum.
    Ağzıyla dile getirdiginden meblağı
    Resmi yollardan sokmak zorunda
    Parayi yani
    Akla başka şey gelmesinde
    Tabi sokunca bi canlılık getirir
    Ona ne suphe

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Beyaz Saray Yetkilisi: Brunson birkaç gün veya bir hafta içinde bırakılmazsa yeni adımlar atılabilir
    Reuters haber ajansına konuşan bir Beyaz Saray yetkilisi, Pastör Andrew Brunson'ın serbest bırakılması konusunda hiçbir ilerleme olmadığını ve Washington yönetiminin bu konuda katı tutumunu sürdüreceğini söyledi
    Yemezler [emoji23] Kopardık Katar'dan parayı. İkna etmek için mi yoksa miktarı arttırmak için mi 3,5 saat sürdü acaba görüşme.
    Hem niye Katar'dan para alıyoruz ki. İyiydi ekonomi hani. 7 spekülatifti şimdi 6'ya da geldi.
    15 milyar dolar az değil. Yemeyip borçları kapatırlar umarım. Ya da üretime ilişkin yatırım. Neyse en iyisini bilir büyüklerimiz.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Ağzıyla dile getirdiginden meblağı
    Resmi yollardan sokmak zorunda
    Parayi yani
    Akla başka şey gelmesinde
    Tabi sokunca bi canlılık getirir
    Ona ne suphe
    Bence de özellikle resmi yollar vurgunuz çok önemli efendim.Ben prensip olarak gayrıresmi yollara zaten karşıyım,olacaksa her şey resmi yoldan olsun di mi.

Parasal sıkılaştırma anca 19.25 oldu..gayri resmi TL biraz pahalı oldu , Bundan sonra şahsen ben faiz artışı beklemiyorum.....
    Aklıma başka bir senaryoda geldi ,Şimdi dışarı çıkmak isteyen fakat sıkışmış Yabancı rahatlıkla çıksın diye mi geliyor o paracıklar acaba !!!!!!!!!

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Effendy için fesat be forumdaş.
    Sn rxpu fesatlık piyasanın doğasında varsa biz naapalım 🙂

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bence de özellikle resmi yollar vurgunuz çok önemli efendim.Ben prensip olarak gayrıresmi yollara zaten karşıyım,olacaksa her şey resmi yoldan olsun di mi.
    Aslen bundaki kastım
    Para gelince neye yapılmış yatırım
    Belli olur
    Şimdi muamma az şu idi
    Yatircam diyo
    Neye yatircagini demiyo
    Ondan
    Yani Telekom enerji altyapı fabrika yat limanı dolu yatırım seçeneği var
    Biraz üstü kapalı açıklama olmusta o efendim ondan öyle yazdiydim

Sayfa 147/1024 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri