Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7430 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Nerden alırsan al bu hissede kar edemezsin.dibinde dibi var bu hissede

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dewlet hissesi malum bunun dibi yok çok doğru dedim ya bu şirketler cep doldurmak için sanırım tutuluyor kimse bana kur mur fosfat üre fiyat falan demesin özelleşmiş olsaydı bu durumda olurmuydu ona bakmak lazım dolayısıyla gerisi bahaneden ibaret

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Dewlet hissesi malum bunun dibi yok çok doğru dedim ya bu şirketler cep doldurmak için sanırım tutuluyor kimse bana kur mur fosfat üre fiyat falan demesin özelleşmiş olsaydı bu durumda olurmuydu ona bakmak lazım dolayısıyla gerisi bahaneden ibaret

Kardeş adamlar bu kurumu bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.düşün türkiyenin tek fosfat madenini mazıdağını cengiz holdinge özelleştirdiler.sonra tunusta fosfat arıyorlar.(güya).sonra cengize 2 milyar hibe verdiler.fosfat madeninin yanına güvre fabrikası kurmak için.yani benim ticarethanem var.piyasanın yüzde 35 i benim elimde diyorum ki sana gel kardes ben sana fabrika acayım masraflar benden sen sadece kazan.bir başka ülkede olsa adamı ipe götürürler.

3.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Kardeş adamlar bu kurumu bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.düşün türkiyenin tek fosfat madenini mazıdağını cengiz holdinge özelleştirdiler.sonra tunusta fosfat arıyorlar.(güya).sonra cengize 2 milyar hibe verdiler.fosfat madeninin yanına güvre fabrikası kurmak için.yani benim ticarethanem var.piyasanın yüzde 35 i benim elimde diyorum ki sana gel kardes ben sana fabrika acayım masraflar benden sen sadece kazan.bir başka ülkede olsa adamı ipe götürürler.

[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Şu an bistte küçük yatırımcı feryat figan ediyor hisse senetleri yarı yarıya düştüğünden dolayı ama düşüş alışkanı gübretaş yatırımcısı ise şu an acı yok rocky modunda. Nasıl olsa biz alıştık düşüşlere ve 2 senedir düşüş izliyoruz bist 125bin olurken bile.
    Şayet güzel günler göreceksek ve buna sabır edebilirsek burada yıllarca yazan küçük yatırımcılara plaket verilmesi gerekir çünkü bu eziyete sabır edebilen nirvanaya ulaşmıştır demektir.

5.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Şu an bistte küçük yatırımcı feryat figan ediyor hisse senetleri yarı yarıya düştüğünden dolayı ama düşüş alışkanı gübretaş yatırımcısı ise şu an acı yok rocky modunda. Nasıl olsa biz alıştık düşüşlere ve 2 senedir düşüş izliyoruz bist 125bin olurken bile.
    Şayet güzel günler göreceksek ve buna sabır edebilirsek burada yıllarca yazan küçük yatırımcılara plaket verilmesi gerekir çünkü bu eziyete sabır edebilen nirvanaya ulaşmıştır demektir.
    Şirketi bi daha ararsam soracağım bu hisseden kurtulmak için daha kaç yıl bekleriz veya daha şirket yönetimine kaç yıl beddua ederiz...

6.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Şirketi bi daha ararsam soracağım bu hisseden kurtulmak için daha kaç yıl bekleriz veya daha şirket yönetimine kaç yıl beddua ederiz...

Hiç boşuna arayıp nefesini tüketme bence. Bu olay şirketin boyundan büyük.
    Bekleyeceğimiz tek şey Trump dengesizin İranla anlaşabiliriz/anlaştık tweet i.
    Beklentinin en büyüğü bu. Zaten üre amonyak fiyatları da düzelmeye başladı buda olumlu katkı sağlar.
    Bu fiyatlardan yeni girecekler için çok büyük fırsatlar var bence.
    Ama iranı daha sıkmadan istediğini almadan hemen anlaşmaz bu sarı kafa.

7.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Hiç boşuna arayıp nefesini tüketme bence. Bu olay şirketin boyundan büyük.
    Bekleyeceğimiz tek şey Trump dengesizin İranla anlaşabiliriz/anlaştık tweet i.
    Beklentinin en büyüğü bu. Zaten üre amonyak fiyatları da düzelmeye başladı buda olumlu katkı sağlar.
    Bu fiyatlardan yeni girecekler için çok büyük fırsatlar var bence.
    Ama iranı daha sıkmadan istediğini almadan hemen anlaşmaz bu sarı kafa.
    Değişik ve güzel bi bakış....[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]

8.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Şu an bistte küçük yatırımcı feryat figan ediyor hisse senetleri yarı yarıya düştüğünden dolayı ama düşüş alışkanı gübretaş yatırımcısı ise şu an acı yok rocky modunda. Nasıl olsa biz alıştık düşüşlere ve 2 senedir düşüş izliyoruz bist 125bin olurken bile.
    gubrf razi düzelmeye başladı ya eski günlerine döner....ben seneye 200 milyon üzeri kar bekliyorum bu senede karlı kapatacaklardır.....üre fiyatları arttıkça razi düzeliyor...orada adam gi kapasite artıramadılar yatırımı hep gübretaşa yaptılar sonuç ortada....esas yatırım orada olmalıydı.....

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •