Sayfa 471/1024 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    durum benim bildigimden daha da karisikmis

benim merak ettigim bu yabanci yatirimcilar doviz bazli kira kontratlarini nasil turevli piyasada fonlara satiyor? Boyle bir piyasami varmis TR de?
    İlla ki Türkiye'de olması gerekmez dünya çapında yapılabilir bir işlem bu.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Faiz arttirmayacaklar diyorum ben de. Isteselerdi şimdiye kadar yaparlardı bu işi...

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Su hale bak

Milyar dolarların esrarengiz bir şekilde kaybolması sonrası Oger Telekom’un diğer işleri mercek altına alınmak istendi fakat şeffaflık olmaması sonucu bu paranın nereye uçtuğu bulunamadı. Kesin olan tek şey ise Türk Telekom’un bankalara hala ipotekli olmasıydı.

-------------------

milyar dolar nasil kayboluyor ya? saka mi bu?
    bu ülkede olur,paranın nereye gittiğini tahmin ediyorum !

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Hadi size bir tüyo vereyim....Malum adamların tabanı 14-15 lerin dolar için olması gereken değer olduğunu söylüyorlar....Bakalım 2019 da bu değerleri görecekmiyiz....15 den 1 sıfır atarız dolar hooop 1,5 tl olur ..Paramızda değer kazanmış olur
    malum adamlar 14-15 TL diyormus

link verirmisin? Yoksa kuslarmi soyledi?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu kadar başa bela arsam evim falan var diyorsunuz üstelik ABD yaşadığınızı söylüyorsunuz ama İzmirden de ev alacam diye ısrar ediyorsunuz. Çok da umurumda değil ama cidden enteresan bir kişisiniz sanırım milletle billur geçmek için buralara takılıyorsunuz.
    kisilere odaklanmayin konseptlere odaklanin

sizin yazilarinizi severek okuyorum lutfen yazmaya devam edin

6. kredi faizlerine yapilacak en ufak artirim yil sonunu bir umut bekleyen onlarca sirketin iflasinin erkene cekilmesi demek.Cevremde 10 firmadan 5 i ticari kredilerle donuyor.Ha tabi kredi ile donme sebepleri kendi hatalari cunku musluk akarken daha cok akar diyip gereksiz yatirimlar yaptilar..

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    malum adamlar 14-15 TL diyormus

link verirmisin? Yoksa kuslarmi soyledi?
    Kahvelerde ki kuşlar söylüyor....Bunun anlamı taban da bu artışı az buluyormuş...

Ahmetg Guest
    dolar muhabbetinin babasi esas burada donuyormus

ekranin sagina bakin

https://dovizborsa.com/banka/

Sayfa 471/1024 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz