Mütevazi bir hareket ne güzel olur.
Çok doğru sizin daha önemli sorunlarınız var.Ağlaşmaya devam.![]()
Yönetime sorsalar,şirket tarihinde sizi en çok eleştiren,en ağır eleştirileri yapan ancak aynı zamanda öneriler ve çözümlerde sunan 3 yatırımcı sayın diye,listenin ilk içinde Lunar ve ben muhtemelen ilk iki sırayı alırız,son genel kurulda hiç eleştiri yapmadım hatta gk öncesi yönetimin gk yı rahat geçirmesi için ciddi lobide yaptım,gördüğüm şu ki bu şirkette son iki yılda çok şey değişti ve önerilerimizin bir çoğu dikkate alındı,hisse fiyatı belki şu an beklentimizden çok ama çok uzak,ancak doğrular yapılmaya devam edilirse çok yakında hisse fiyatıda hak ettiği noktaya gelecektir...
Topicde gerçek yatırımcı olupda beni eleştirenlere saygı duyarım,hiç sorun değil,ancak işlerine gelmediği için eleştirenler ve bu tahtayı bu hale getirip sonrada utanmadan yönetime sallayanlarında farkındayım,topiğe gerektiğinde girip birilerinin işlerini bozmaya devam edeceğim,tıpkı son bir kaç günde yaptığım gibi.
Bu yazdıkların,verdiğin haberler,buradaki ky tarafından dikkate alınmıyor.ky tarafından mimlendin bunu anla artık,siz söylediğin şahısla birlikte;Tilkiyle plan yapıp,kurtla sürüye dalıp,çobanla ağlayan kişilersiniz.ne yazarsanız yazın yok hükmünde burada bulunanlar için.Ha buraya girip iş çevireni arıyorsanız en yakın aynaya bakmanızı tavsiye ederim.
Son düzenleme : Badi; 12-09-2018 saat: 12:20.
MD yeniden değerleme kararı alın zaten herkes bunu bekliyor. Sonra fiyat bırakın çıksın yukarı değerlemeyi beklentilerin çok altında
hatta zamana yayarak eveleyip geveleyerek son derece kurumsal olmayan bir davranışla 4-5 ayda tamamlayarak.
Millete malı kitleyin.....(başta Bölgemizde arsa fiyatlarının AŞIRI DEĞERLEMESİ ile süsleyin)
Hisse geri alım kararı alın, tahtada mal yok ki alalım deyin.....
Sonra zamansız bir yatırımla yabacı para pozisyonun da TERSTE kalın....
Yapılan doğru işler bunlar mı?
Bence en doğru yatırımları LİMAN 'ı almalarıdır.
Şirkettin eder fiyatı bu olmadığını da herkes gibi bizde biliyoruz.
Fiyatın amansızca baskılandığını görebiliyoruz.
Baskıyı yapan YÖNETİM değilse ,buna izin vermek sizce fiyata kendi baskı yapmasından daha kötü bir durum değil mi?
yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar,
Son düzenleme : CARİ; 12-09-2018 saat: 14:11.
Sayin Eksipnos35 burada olupda fiyatin devamli dusmesinden kim memnun olabilir? Yasananlardan
sonra biz kimi elestirecegiz?
Hersey dogru gidiyorda rakamlarmi
yalan soyluyor? Tahta bu hale gelirken yonetim bu memnunmu?Nicin bir aksiyon almiyor....alamiyor?
Sizin birilerinin isini bozmak gorevini
nicin yonetim yapmiyor?
Gecmis gecmiste kaldi....o gunlerden
bu gunlere ky lehine hangi pozitif gelisme olduda fiyata yansidi.!!??
............
Sayin Badi nin.....Tilkiyle planyapip,
kurtla suruye dalip,cobanla aglayan
kisi...... guzellemesi cok guzel ve cuk
oturan bir deyis.
Patronlar bir aksiyon yapmadikca sizin gibi iyimserlerin soylemi birsey ifade etmiyor. Burda kimse kimsenin
elini tutmuyor....hele hele patronlarin.
.........
Alti aylikta bilanco dip notuna kur riski cumlelerini yazan sonrada aksiyon almayan yonetimi birakin elestirmeyi gucum olsa gorevlerinden
azlederdim. Onun icin bu adamlari
ovup durmayin. Hepimizi buraya hapsettiler.
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lafım bazılarına,Buradaki iki yazısından biri ben yönetimi uyardım.oluyor.
1.yönetim kurulundamısın
2.Patronun yakın arkadaşımısın
3.Şirketin önemli mevkiindemisin.
4.Şirketin sözcüsümüsün
Bunların hiçbiri değilde by veya ky isen seni kim dinler.Bu topiktekilere kendi fikirlerini dikte etmeye çalışan ve algı oluşturmaya çalışıp menfaat temin eden kişilerseniz o başka.Yanlız şunu merak ediyorum.sabah kalktığınızda iki yüzünüde yıkamak zor olmuyormu.
Son düzenleme : Badi; 12-09-2018 saat: 16:53.
Yer İmleri