Sayfa 313/1000 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Memlekette kanal etrafında ev kapma yarışında olacak ne diyeyim en hafif tabirle aşırı saf ve iyiniyetli vatandaş sıkıntısı var.Olanlar da zaten şu ara karaborsa malum, son mohikanlar 0.98 faiz ,10 yıl vade yüzde 10 indirim dolar garantisi vs diye şeediliyor zaten .Kanalda şeedilecek vatandaş kıtlığı olacağından o iş yaş.

2. Bence GANAL İSTANBUL zengin ARAPLARA pazarlanacak zaten yapılırsa...Ama ön talep toplamaları şart...% 50 sini peşin alıp onlardan...

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hım 4 osmanlı padişahının yapamadığı proje bize nasip olacak inşallah.Hadi bakalım bir gayret,biz büyük ülkeyiz azbişi dişimizi sıkarsak yaparız.Ben yüzde 52 den eminim onlar diş ne kelime heryerlerini sıkarlar da ben bu münafık muhaliflere güvenmiyorum.Hemen yaygaraya başlarlar yok zihnisinir projesi yok şu yok bu,arkadaş biz bu muhalefetle bir halt olamayız.Al işte mis gibi kanal, püfür püfür de eser, kanalizasyon mu yapalım dedik ,kanal istanbul dedik ,kokmaz etmez,ama yok yok biz adam olmayız )))))))))
    Osmanlı Sakarya nehri vasıtasıyla körfeze çıkan bir kanal tasarlamıştı.Öyle İstanbul'un ortasını cart diye doğrayacak bir proje değildi.Batı'da şehirlerin yükünü azaltmak için yatay yerleşim tercih edilmiş,banliyöler kurulmuş.Biz herşeyi üstüste bindirmeyi seviyoruz.İstanbul'un yükü başka yerlere dağılsa daha faydalı olabilir.Komplo teorilerini seviyorsunuz,ne tesadüftür ki illüminaticiler 100 yıl önce bu dikey yerleşimin kendileri açısından faydalarını anlatmış

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    BETA hala İstanbulun Bağdat Caddesinde , ünlü alışveriş merkezlerinde mağazası olan bir şirket...Ama 80-90-2000 li yıllarda daha bi popülerdi...
    Üstad Bağdat caddesine hiç gitmedim ama İstanbul da sanırım Nişantaşı ile beraber en ünlü yer..
    Pahalı ayakkabıları pahalı dükkanlarda satıyorlar..
    Benzer rakipleri çok.. Batmaları gayet doğal..
    Çünkü alt sınıftaki insanlar bile geçmişte en üst sınıfın tercih ettiği şeyleri satın alabildiler.. I phone gibi..

Beta ayakkabı acayip abartıldı bugün.. Ben Teknosa Bimeks Vatan computer diyorum mesela.. Yani daha büyüklere sıra gelebilir..
    35 ½

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bence GANAL İSTANBUL zengin ARAPLARA pazarlanacak zaten yapılırsa...Ama ön talep toplamaları şart...% 50 sini peşin alıp onlardan...
    Elbet yoksa onlara da 10 yıl vade,0.98 faiz dolar bazlı getiri falan diye yutturamazlar.Zaten onların da saf ve iyiniyetli olanlarını ağaoğlu başta olmak üzere bazı iyi firmalarımız yeterince şeetti.Sanmam ki o kadar hevesli olsunlar.Gene de belli olmaz jet fadıl 3 furya şeetti de bizim halkımız banamısın demedi,dördüncü yok mu dendi ,valla fadıl bile şaşırdı işe.Hapisten çıkayım inşallah inşallah diyormuş))))

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bence GANAL İSTANBUL zengin ARAPLARA pazarlanacak zaten yapılırsa...Ama ön talep toplamaları şart...% 50 sini peşin alıp onlardan...
    Böyle birşey olursa İngilizler kahrından ölüp tarihten silinir.Adamlar 7 düveli,dünyanın armadasını,donanmasını toplayıp İstanbul'a gelmişler,işgal etmeyi de başarmışlar ama şanslarına karşılarına Atatürk çıkmış.Şimdi gelip Araplar almayı başarırsa kıskançlıklarından çatlayıp geberip giderler.Kaba hesapla dönümü 500.000 olsa kanal istanbul'u finanse edecek arazi 30x30 km lik bir alana denk geliyor ki,neredeyse İstanbul'un yarısı demek.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Osmanlı Sakarya nehri vasıtasıyla körfeze çıkan bir kanal tasarlamıştı.Öyle İstanbul'un ortasını cart diye doğrayacak bir proje değildi.Batı'da şehirlerin yükünü azaltmak için yatay yerleşim tercih edilmiş,banliyöler kurulmuş.Biz herşeyi üstüste bindirmeyi seviyoruz.İstanbul'un yükü başka yerlere dağılsa daha faydalı olabilir.Komplo teorilerini seviyorsunuz,ne tesadüftür ki illüminaticiler 100 yıl önce bu dikey yerleşimin kendileri açısından faydalarını anlatmış
    Yani hala istanbul ve çevresine nüfus mu gelsin, istanbul daha da büyüsün mü.Ha büyümeyecekse istanbuldan çevreye banliyölere gidecek insanların evleri boş mu kalacak.Yok valla benim hayal edebileceğim en büyük ve gizemli komplo teorisinde bile bu kanal yer bulamaz.Mantığını çözemem.Belki ezoterik bir anlamı vardır ,ben bilmiyorumdur,gene de bir rezerv bırakalım tabi.Komplo toerilerine inanan insan hep şüpheci olacak,hep bir acaba düşünecek ))))Kimbilir belki de kanal istanbulun da bir anlamı vardır.

İnşaatçıları biliyorduk da onlara önce ayakkabıcıların eşlik edeceğini düşünmemiştim.
    Adalet Bakanı da ekonomik sıkıntılar rasyonel değil psikolojik demiş.
    Reisleri de kriz yok demişti.
    Aklımızla oynamaya devam.

Sayfa 313/1000 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •