Hisse Mayıs 2013 de gördüğü dolar bazlı zirveden şu anda %92 düşmüş durumdadır ve 6 tl civarından işlem görüyor, hem de bu süreçte özkaynaklarını 15 milyar tl (hisse başına 12 tl) artırmış olmasına rağmen, 16 milyar tl net konsolide kâr (hisse başına 13 tl) elde etmesine rağmen.
TL bazlı değerlendirme yap, Grafiğine dolar bazlı bak, bilançosunu TL bazlı analiz et...Bu ne yaw ?..Bu mu yani ?...
*
Bu arada herkese selam...Bu sene gayet güzel ceviz çıktı nazar değmesin...Bunlar eski cevizlerimiz 10 tane idi, totalde yaklaşık 500 kg ceviz aldık...Yeni ektiğimiz cevizleri de yakından gördüm, hepsi süper...Köydeki tarlalar tıpkı bizdeki gibi boş kalınca herkes bu tür faaliyetlere yönelmiş abi...Badem eken, erik eken...Belli bir arazide yaparsan inanılmaz teşvikler vermiş devlet...İlçe tarıma gidiyorsun seni planlamalarına dahil ediyorlar, bedavaya gelip ağaçlara bakıyor, herhangi bir hastalık belirtisi var mı yok mu ona bakıyor felan...Çok hoşuma gitti...Bu teşkilatı kim kurduysa tebrik ederim umarım her yerde böyledir...CİMER'e takdir edilmeleri konusunda teklif yazdım, o genç mühendisler resmen kendilerini parçaladı...
*
Bu kısa dinlenme dönemi sonrasında işbu başlıkta yazmamaya karar verdim...Selametle...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Yer İmleri