Sayfa 66/855 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 521 - 528 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. http://www.aljazeera.com.tr/haber/fo...eri-donecek-mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Formula 1’in yeni CEO’su Chase Carey ile Ankara’da görüştü. F1’in Türkiye’ye geri dönmesi bekleniyor.

bildiğim kadarı ile formula 1 e mipazın arazisi çok yakın ve formula 1'in yeniden türkiyeye gelmesi konusun da görüşmeler başladı ise nazım imar planında olan mipazın arazisine gelsin oteller gitsin alışveriş merkezleri diye düşünüyorum

ytd.

2. kap ta haber bir inceleme yapsanız kesinlikle ytd.

SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. arazinin olduğu yer ile ilgili ibb den karar 2016 aralık ayında çıktı fakat askı süreçleri var o bekleniyor diye biliyorum.

4. dohol kaldır dı 0,70 mipaz da 1,14 her an çekebilir
    ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by kaancan60 Yazıyı Oku
    arazinin olduğu yer ile ilgili ibb den karar 2016 aralık ayında çıktı fakat askı süreçleri var o bekleniyor diye biliyorum.
    Merhaba,

İBB'den ne kararı çıktı acaba? 1/5000 imar çalışmalarının başladığı yıllık faaliyet raporunda yer alıyordu ancak İBB'nin bir kararı olduğunu açıkçası duymadım. YTD...

6. Bu gun yat finans 62 bin kemiksiz alisi var sanirim yabanci devamini dilerim.

İlk sürücüsüz metro! Saatte 65 bin yolcu...
    Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu yarın ilk seferini gerçekleştirecek. Akıllı Metro Projesi, Üsküdar- Ümraniye- Çekmeköy ve Sancaktepe arasını içeriyor. 30 Ağustos'ta hizmete açılacak olan hat ile Üsküdar- Sancaktepe arası 27 dakikaya inecek.
    Metro için yapılan tünellerde ise Yeni Avusturya Tünel Açma yöntemi kullanılıyor. Güzergah uzunluğunun 20 km olduğu hatta Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu, Ümraniye, Çarşı, Yamanevler, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, İmam Hatip Lisesi, Dudullu, Necip Fazıl, Çekmeköy-Sancaktepe olmak üzere 16 istasyon bulunuyor. İhalesi 2011'de yapılan hat ileride Sultanbeyli ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na kadar uzatılacak. 16 istasyonun hizmete alınmasıyla bir yılda atmosfere salınan karbondioksit emisyonundaki azalma 77 bin 246 ton olacak.

Bütün bu gelişmeler arsaya değer katacak,önemi ilerde daha da iyi anlaşılacak.

http://www.milliyet.com.tr/ilk-suruc...onomi-2429796/

Grupta hareket var.

Sayfa 66/855 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •