Sayfa 701/774 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    HAYIR diyenlere soruyorum;
    bir şirketiniz olsa siz kılıçtaroglunun yönetimine bırakırmısınız şirketinizi. Ben 10 yaşındaki çocuga bırakmaya razı olabilirim ama kılıçtarogluna bırakmam nokta.
    Dötünde don olmayan bir emekli daha, şirket devrediyor!

2.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    bir şirketiniz olsa siz kılıçtaroglunun yönetimine bırakırmısınız şirketinizi. Ben 10 yaşındaki çocuga bırakmaya razı olabilirim ama kılıçtarogluna bırakmam nokta.
    Emekli2 sen çalmayan ,çırpmayan ,kul hakkı yeme nedir bilmeyen, kimseyi rencide etmeyen ,aşağılamayan ,dürüst bir adam nedir bilirmisin . Yok yok bilmezsin sen nerden bileceksin ki. Bilseydin böyle bir soru sormazdın.

Ne Mutlu Türküm Diyene

3. Anayasa değişikliğini bu isimler hazırlamış. Can Paker kimdir diye aratın bakalım kim çıkacak her bulduğuna Soroscu yakıştırması yapan trol efendiler...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu belki şirketin az kar etmesine sebep olabilir. Vergi kaçırmaz, işçinin parasını tam öder falan.
    Ama başkasına bıraksam önce benim adıma bankalardan kredi çekip şirketi büyütür. Sonra da şirketi kendi üstüne yapar...

5.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    reis türkiyeye deger kattı. kılıçtarogu, gürsel tekin ve tayfasının cigerini bilirim ben. hepsi at hırsızı. devleti allah korusun ele geçirirlerse halkın donuna kadar alırlar. çok şükür zihin bulandırıcı madde kullanmam.o daha çok sizin tayfanın alışkanlığıdır. çiçek pasajında ya da alsancakta rakı sofralarında devlet kurtarma muhabbetleri.
    Kul hakkı nedir biliyorsan şuan bunu yedin afiyet olsun. Cehennem ateşi sizi bekliyor. Ateş seni çağırıyor

Ne Mutlu Türküm Diyene

6.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    emekli uykun mu geldi,sen en iyisi git yat istirahat et,ne dediğini bilmiyorsun okey...

7.  Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/...niz-19022.html

Aslında CHP artık miadını doldurdu.. CHP kendi içinde 40 parça. Bu fraksiyonların umutları bir değil, tek korkuları var.. Kılıçdaroğlu gidecek olursa, onun yerine kim gelirse gelsin, diğer gruplar karşı çıkacaktır. CHPâ��nin sosyolojik tabanı de ideolojik tabanı da kemik erimesi yaşıyor. CHP bugün Türkiyeâ��nin en muhafazakar partisi. İnkılapçılığı sadece sloganlarda kaldı.. Laikliği de sözde, ideolojisini dinleştirme iddiasında bir parti CHP! Çoğunluktan yana da değil, â��Çoğunlukçu Azınlık Partisiâ�.
    Akp tek parça mı sanıyorsunuz?
    Sadece fırsat kolluyor gülcüler, reisçiler, pelikanlar, milli görüşcüler, cemaatçiler, vs vs

8.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    yavrum sen kendi götüne bak. ben senin gibi 123 donsuzu çalıştırıp ekmek veriyorum. terbiyeni takın agzımı bozma
    Senin gibi eblehler oldugu sürece bu ülkenin gürsel tekinleri pardon sülün osmanları bitmez. Bir merak et araştır gürsel tekin 15 yıl önce geçimini ne ile saglıyordu. şu andaki serveti nedir?

Sayfa 701/774 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •