Sayfa 407/725 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon
Arama sonucu : 5799 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    çok düştü. düşmekten biraz yukarı tepki mi veriyor yoksa bir şeyler olacakta ufaktan gazlıyor mu anlarız yakında.
    1.60 tl altına gitmeden trene birilerini daha aldı diye dusunuyorum. Pozitif hiç bir gelişme yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Darcheville Yazıyı Oku
    1.60 tl altına gitmeden trene birilerini daha aldı diye dusunuyorum. Pozitif hiç bir gelişme yok.
    neticede ky değildir. büyük birileri almış gözüküyor. eğer sağ cepten sol cebe yapmadı iseler. zaten buradaki paraya ölü gözüyle bakıyorum. keyifleri ne zaman çıkarmak isterlerse çıkarırlar. trene ben ky olsam alır mıyım bunu fiyat dışında cazibesi yok.

3. Bugün 1.70'den atlayan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz Hissemizin dibi yoktur. 6 tl 5 tl 4 tl 3 tl 2 tl ve altı maliyetli her çeşit yatırımcı mevcuttur. Nikahınız kıyılmıştır. Hayırlı olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    neticede ky değildir. büyük birileri almış gözüküyor. eğer sağ cepten sol cebe yapmadı iseler. zaten buradaki paraya ölü gözüyle bakıyorum. keyifleri ne zaman çıkarmak isterlerse çıkarırlar. trene ben ky olsam alır mıyım bunu fiyat dışında cazibesi yok.
    Evet büyük birileri aldı ve sattı. Yine baş başa kaldık. Dertler derya olmus para yok takım da huzur yok futbolcular tükenmiş Fikret çaresiz Eee be bilader sen Fikosun bul bi stratejik yabancı ortak PSG modeli hem BJK hem hisseler hem piyasa değeri uçsun... Bırakın bu dernek işi sömürmeyi daha bankalar kredide vermeyecek. Borç milyar TL oldu. Qatar muhabbeti vardı bi ara o da yalan oldu sanırım. Bekle babam bekle ... Yinede Ankarayı yenip VodafonePark da Galatasarayı devireceğimize inanıyorum. Bu sebepler ile 1.50 yakın ama 1.75 de uzak değil diye düşünüyorum.

5. Göstergeler pozitif uyumsuz. 2 nin altındaki düşüş hacimsiz ve rsi başını yukarı kaldırmış. Ama bunların hepsi hikaye tabiki.

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by burarc Yazıyı Oku
    Borsanın en b.ktan kağıdının ortaklarına selamlar... çok açık söyleyim hiçbir başarıyı fiyatlamayan kağıdımız zaten aylardır nereye gideceğini belli ediyor. Görüldüğü üzere her güzel haber sonrası oluşan küçük toparlamalar sabun köpüğü gibi sönüyor. Millet zaten borsa 80000 den beri burada ve zararda. Tüm kağıtlar uçmuş gitmiş satsa onları alması imkansız. Zaten bunca zararda satması da imkansız. Biraz yükselince ışık görmüş tavşan gibi dona kalıyor. Bi grup ky de şubatta gider her şubat gidiyor diye girmiş kağıda yükselicek diye (köyün akıllıları). zaten şampiyonluktan da uzaklaşmaya başladıkça başarıyı fiyatlamayan kağıdın nasıl şampiyon olamamayı fiyatladığını hep birlikte izleyeceğiz. İzleyeceğiz tıpkı ışık görmüş tavşan gibi. Bist in en kötü kağıdıyız hiç istisnasız... Bayerni elesek 4.40 ı geçeceğine inanan var mı aranızda gerçekten merak ediyorum.Bence en büyük yanılgımız beşiktaşın dibini 4 lira zannetmek. 2.5 liralara gelip 7-8 yıl oralarda yatarsa ne yapacağını düşünen var mı mesela. Fener 10 yıldır 35 lira.
    fener oldu 7 beşiktaş oldu 1.6 kamera şakası gibi olacakları tahmin etmişiz ama yapacak hiçbirşey yok. o zaman zarar kes yapıp kaçamadık. şimdi planı olan var mı aranızda? yani bu beşiktaşı 4 lerden alıp paranızı kurtarma taktiğiniz var mı? takım bitik. bu sene gitmiş. ortalama yaş 32. para yine yok. stat bitmiş beklenti yok. stat ayağına şampiyonluk ayağına 1.5 tan aldıkları malları kitlediler bize her fiyattan. daha beşiktaş 10 yıl şampiyon olamaz bu ahla zaten. napacağız önerisi olan var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by burarc Yazıyı Oku
    fener oldu 7 beşiktaş oldu 1.6 kamera şakası gibi olacakları tahmin etmişiz ama yapacak hiçbirşey yok. o zaman zarar kes yapıp kaçamadık. şimdi planı olan var mı aranızda? yani bu beşiktaşı 4 lerden alıp paranızı kurtarma taktiğiniz var mı? takım bitik. bu sene gitmiş. ortalama yaş 32. para yine yok. stat bitmiş beklenti yok. stat ayağına şampiyonluk ayağına 1.5 tan aldıkları malları kitlediler bize her fiyattan. daha beşiktaş 10 yıl şampiyon olamaz bu ahla zaten. napacağız önerisi olan var mı?
    ben 479 den almıştım sonra çok düştü diye 2,2X leden sonra daha almadım. açıkcası daha almayı düşünmüyorum. duruyor. başka para bağlamam buna. başka bir sürü kağıt var. gerçi alacak para kalmadı alacaklarımı aldım. artık bekleme modu. bjkas maliyete gelse yeter.

8. Arkadaşlar,Malesef PEPE de TFF nuna alacaklarını alamadığı için müracattabulunarak alacaklarının ödenmesini istemiş.

Sayfa 407/725 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •