Alıntı Originally Posted by itsme Yazıyı Oku
Biraz daha açar mısın hocam bu pasif müdahil durumunu. Bakın ky nin menfaatine bir şey varsa beraber yapalım. Zaten gerekli şikayetlerde bulunduk. Adamların da suçlu ve art niyetli olduğu ortada. Bu adamların peşini bırakmayıp bizlere vermek istedikleri zararı fazlasıyla çıkartalım derim. Dava mı açılacak? Açılan davaya mı katılacağız? Bizim lehimize olan ve zararımızı karşılamaya olan her şeye varım. Kendi aranızda polemik yaşamanızın faydası yok. Boşa polemik yapmayın. Menfaatleriniz çakışıyorsa bilemem tabii. Fakat gelin ortak menfaat çerçevesinde bu adamlara toplu atak yapalım. 1 lotu dahi olanlar davaya katılsın gerekirse. Bu organize suç örgütü denebileceklere karşı en güzel cevabı verelim. Benim 1000 lotum var. Sizin gibi büyük lot sahiplerinin yanında devede kulak olabilir fakat ne derseniz dahil olurum. Zaten gerekli şikayetleri bizzat kendim yaptım ve daha da olacak.
Değerli arkadaşım 350 TL lik hisse için bu kadar yazı yazman bile israf. Olsa olsa zararın 150-200 TL. Gündelik yevmiye... Hiç enerjini boşa harcama, yazık. İlla yapacaksanız da zaten gerekeni yapmışsınız. Başka da yapacak bir şey yok. Davayı açanlar kazanacak, açmayanlara hiç bir şey verilmeyecek diye bir hadise yok. Yanlış bir yönlendirme yapıyor bazıları. Hukuki veya ticari açıdan birçok yanlışı var. Kottan atılsa dahi, "Sadece dava açanlar hakkını alacak." diye bir algı yaratılıyor. Çoğu komedi ama alıştık. İdare ediyoruz.

Yukarıda şunu yazmış. "yanlız 10 tl ky verirsen 13 milyon lot ben sana takasa toplar karşılklı imza atarız ."

Yahu sana kim yetki verdi beni ya da başkalarını temsil etmen için. Sen kendini ne sanıyorsun. Tüm KY lerin temsilcisi misin. Bu ne özgüven bu ne ego. Bendeki lotun yarısı kadar hissesi var, kalkıyor benim adıma karar veriyor. Kendi kendine çok gaz vermişsin. Ayakların bir yere bassın. Eksik kalsın senden gelecek fayda. Benden de haklarımdan da uzak dur. Biz biliriz hakkımızı nasıl savunacağımızı.

Rıdvan kadar zarar vermeye başladın bize. Yalan yanlış bilgilerle 7/24 mesaj yazıyorsun. İnan Rıdvan Bey daha sempatik geliyor artık.

İkide bir bana bir şey teklif etmeyin anlaşmam, hakim karar versin falan diyorsun. Diyorsun da; kimsenin sana bir şey teklif ettiği yok. Ben yönetimle görüştüm. Dikkate aldıkları da yok. Dava açtın diye ah vah dedikleri de yok. Açtın mahkemeni artık konu hukuken adalet mekanizmasına girdi. Oradan devam edeceksin ne yapacaksın. Buradaki yazdıklarının onda birini söyle mahkemede hadi bakalım. Görelim hakim sana kaç dakika dayanacak.

Herkese faydalı olmak istiyorsan eğer. Artık ağzına gelen kelimeleri dikkatlice seçmelisin. Süzgeçten geçirmelisin. Şekerin yükseldiğinde yazmamalısın. Ortamları germemelisin. Bahsettiğin Rıdvan Bey ve yöneticiler bu blog da yoklar. Haberleri de yok. Yani kendin çalıp kendin oynuyorsun ama bize de zarar veriyorsun. 20 adet uzun vadeli, 30 adet de kısa vadeli hissem var. Bazen bunların forumlarına giriyorum. Beni bir tek sen geriyorsun. Diğer yerlerde (kottan atılanlarda bile) bile birlik var. Sakinlik var. Hak arama var.

Burayı artık manipüle etme. ZARAR veriyorsun KY ye.