Ilk müşteri ben olabilirim.Valla ben bir delilik yaptim. Esim ve ben biraz yorulduk isten gucten (Bu arada esim Maltali)
Bir suredir aklimizda her seyi satmak ve bir sure dinlenmek vardi.
Oyle de oldu. Ani bir kararla her seyi satisa cikardik ve sansliyiz ki (Malta da talep cok yuksek) kisa zamanda kafamizda ki fiyatlara gitti. Simdi kendimizi guvende hissedecegimiz parayi Malta da birakacagiz. 3 ya da 4 ay sonra Maltayi terk edip 6 ayligina Turkiye de yasamaya karar verdik. (Sonrasini o 6 aylik gecis sureci gosterecek) Ozellikle oglum icin istedik. 2 yasina girecek. Biraz Turkce ogrensin, ailemle vakit gecirsin vs.
Esim ve ben iyi kazaniyoruz. Ozellikle onun pozisyonu ve maasi cok iyi ama hayatta sadece paradan ibaret degil. Bazen insanin hayatinda degisiklikler gerek. Iste boyle deliyiz. Cunku calismanin ve kazanmanin bir sonu yok.
Bu 6 aylik surede danismanlik uzerine bir seyler yapabilirim Turkiye de. Esim yonetici ve bende projeler yaptim zamaninda.
Hatta aklimda Turkiye den Maltaya dil okuluna gidecek olanlara aracilik etmek var. Bunu yapan firmalar var ama yuksek komisyon aliyorlar. Oysa ki hic gerek yok. Malta daki okullarin hepsini ayarlarim. Onemli olan Turkiyeden kisilere ulasmak. Cunku surec zor degil ve herkes yapabilir. Bunun yaninda Kosgebe basvuracak olanlara proje danismanligi yapmayi dusunuyorum
Keyifli ve eglenceli olabilir. Hic olmasa da 6 ay tatil yapariz.
Yer İmleri