selamlar,
Ben gözde hanım olsam, diğer bankaların oranalrını niye vereyim??
Hadi verecek oldum diyelim, 122 gün gibi standart dışı bir vade niye vereyim???
Gözde hanım benim görüştüğüm MH temsilcisidir.. kendisi beni direk cep numaramdan arayın dediği için aramak isteyen üyeler direk görüşebilsin diye yazdım..
Siz biraz dikkat edin kendinize....
Dün gün boyu ekranlarda kıpkırmızı son dakika haberi olarak Sn.Erdoğan ile sn. trump saat 22:00' de görüşecekler diye haber verildi. Saat 22:00' de küresel piyasalar proğramı başladı görüşmeden hiç bahsedilmiyordu. Haberi koro halinde veren kanallardan hiç ses çıkmıyordu. Sonra öğrendik ki ; sn. trump , görüşmeleri iptal etmiş. Olsun zaten Türk başkana verecek cevabı ne olacaktı? YPG, menbıç, Halkbank vb. savunabileceği bir şey olmayınca duymaktan kaçmış.
Bu hesapta bile 2019 başında 5tl den alinan dolar 4 yılda %40getirecek.. Basit faizden yıllık %10. Dolarin faizini de koyarsak ve tl faizi eski seviyeye gelirse dolar al sonucu çıkıyor veya başabaş. Ama bence 4 yılda ne dolar 7de kalır ne de faizler eski seviyelerine döner şimdilik. Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'dan enflasyon açıklaması
TCMB Başkan Murat Çetinkaya, "Makroekonomik Görünüm ve Para Politikası" sunumunda önemli mesajlar verdi.TCMB Başkanı Çetinkaya açıklamalarında "Alınan koordineli önlemlerin de katkısıyla enflasyonun kademeli olarak hedeflere yakınsaması beklenmektedir" dedi.
Stopaja hiç değinmemiş. demek.ki uzatılmayacak. %15 stopaja devam.
Yer İmleri